Najnovije Vesti
Industrijski stil ponovo u punom jeku, Gradski Magazin

Industrijski stil ponovo u punom jeku

Industrijski stil ponovo u punom jeku, Gradski Magazin
Na velika vrata vratio se industrijski stil, kada je u pitanju opremanje i dekorisanje životnog prostora, a o tome svedoče svi relevantni časopisi za uređenje doma.
Da li zbog trenda, ili pak zbog praktičnosti, za opremanje enterijera pogodno koristiti „stare, pohabane stvari“. Upravo je to razlog zašto dizajneri enterijera Forma Ideale sa sigurnošću tvrde je da sa industrijskim stilom ne možete pogrešiti.
Istina je da industrijski stil nekome može izgledati prilično hladno, s obzirom na to da ga karakterišu ogoljeni građevinski materijali kao što su beton, metalne konstrukcije i naizgled pohabano, neobrađeno drvo. Sa tim u vezi, dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu korišćenje toplih tonova za bojenje zidova, kao i dekorisanje ambijenta raznim biljkama i zelenilom. Kad kombinujete sa industrijskim stilom važno je napraviti balans korišćenjem udobnog tapaciranog nameštaja.
Idejno rešenje za opremanje trpezarije bilo bi kombinovanje trpezarijskog stola DOMUS 135×80 u dekoru betona i bele, i belih stolica NF-901A sa čeličnim nogarima.
Industrijski stil možete postići kombinacijom regala PARMA u dekoru betona i bele, sa crnom foteljom BARSELONA. Čitav ambijent upotpunili smo biljkama, vintage dekoracijom i tepihom sa geometrijskim šarama.
Još jedna varijanta za uređenje dnevnog boravka je kombinacija regala TOTO, takođe u dekoru betona i bele, sa NEW YORK foteljom jarke boje. Ono što još više ovom enterijeru daje industrijski šmek je upravo i tapet sa aplikacijom cigle, kao i korišćenje rasvete koja podseća na stare, industrijske lampe.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Kako da harmonizujemo um, telo i duh, Gradski Magazin

Kako da harmonizujemo um, telo i duh

U ovom savremnom dobu i ubrzanom tempu života skoro svakodnevno osećamo iscrpljenost, stres, glavobolje, napetost …

Trileri kojima nećete odoleti, Gradski Magazin

Trileri kojima nećete odoleti

Lepo vreme nas mami da ceo dan provedemo napolju, međutim, već kada dođe veče i …

Leave a Reply

Your email address will not be published.