Najnovije Vesti
dinjom, Intervju sa “Dinjom”- Stidljiva sam i dosta sam u svom svetu, Gradski Magazin

Intervju sa “Dinjom”- Stidljiva sam i dosta sam u svom svetu

Intervju sa “Dinjom”- Stidljiva sam i dosta sam u svom svetu.

Sandra Silađev, poznatija pod imenom “Dinja”, slatka je baš kao i ova voćka.. ali, ukusi su različiti, te je jedni vole, drugi kritikuju. No, ne lezi vraže… ispod slatke devojke, imena i klipova kojima redovno zasmejava svoje obožavatelje, krije se mnogo jača ličnost. Veliki borac, intelekta, umetnica i osoba o kojoj bismo uvod mogli pisati do sutra.. Ipak, ona je medij sama po sebi..te sve što bismo MI rekli, bilo bi malo!!!

Šta je bio okidač da počeneš da snimaš videe, koji kroz duhovit a opet direktan način kritikuju društvo i državu?  Lično nezadovoljstvo zbog viška vremena i viška energije koju nisam znala gde da ispoljim. Ostala sam bez posla, a imala želju da radim i onda sam počela da objavljujem ono što sam oduvek snimala.

Godinama snimam te kratke klipove ali sam u decembru odlučila da ih okačim na vajn. To me je zabavljalo. Imala sam osećaj da radim nešto. Jako je inspirativno bilo i tako je krenulo. Potom me je primetio Boris Trivan i okačio me na svoje društvene mreže i tako sam dobila ogroman broj pratilaca.

S obzirom na to da skoro svaki dan obraduješ svoje pratioce nekim novim klipom, gde nalaziš toliku inspiraciju?  U sebi. To su moje reakcije na sve što me okružuje. Ne kritikujem samo druge nego najviše i najčešće sebe.

dinjom, Intervju sa “Dinjom”- Stidljiva sam i dosta sam u svom svetu, Gradski Magazin
Koliko je za tebe bitna umetnost, te šta  misliš o umetnosti u Srbiji? Umetnost jako volim. Umetnost je važna za dušu. Umetnost leči, oplemenjuje i povezuje ljude.

Moglo bi se reći da si preko noći poznata, da li ti popularnost prija? Trudim se da živim kako sam živela i pre toga jer popularnost nema nikakvu vrednost u mom sistemu. Iz tog razloga mi ne prija ni kada mi prilaze da se slikamo. To će i onako sve proći.

Koja je tvoja omiljena publika?  Ona koja me razume u potpunosti. To je publika koja je uspela da mene kao Sandru shvati iza Dinje. To znači da je poruka došla do nekoga i da je taj neko razumeo. Dakle došlo je do razmene, a to je poenta svega.

Šta su tvoji neostvareni snovi? Naučila sam u četvrtoj deceniji da ne sanjarim previše i da više radim, a manje maštam.

Gde najviše voliš da provodiš vreme u Beogradu? U kafanama, pozorištima i na reci.

Šta je to, što te najviše ispunjava u životu? Ljubav, nežnost, toplina, sigurnost, dobrota, konstruktivnost, kreativnost, zaštićenost, milosrđe, humor…

Da li si politički aktivna? Ne.

dinjom, Intervju sa “Dinjom”- Stidljiva sam i dosta sam u svom svetu, Gradski Magazin
Ukoliko bi ti se ukazala prilika da za ogromnu svotu novca uđeš u neki rijaliti, da li bi promenila mišljenje o njima? Nikada ne bih ušla u rijaliti zato što je poruka rijalitija nezdrava. Prvo mislim da glumac ne sme da se u tolikoj meri izlaže očima javnosti privatno i lično. Glumac treba da ostane negde misteriozan.

Drugo, ulazak u rijaliti nekoga napravi automatski poznatim. Poznat treba da budeš po nečemu što radiš dobro i što doprinosi društvu, a ne po tome što te neko mesecima gleda kako jedeš i spavaš na televiziji.

Kakva si u privatnom životu? Da li si i tada duhovita? U privatnom životu sam veliki emotivac i volim da sam voljena. Volim da se šalim. Stidljiva sam i dosta sam u svom svetu.

Koje kvalitete muškarac treba da poseduje da bi te oborio sa nogu? Da ima dušu veličine planete i da je jak kao vulkan. Srećom, imam takvog jednog.

O Bojana Djurovic

GiO urednica, mail: bojana.djurovic@gradskimagazin.rs

Proveri takođe

Svetska premijera dokumentarca o „Indexima“  na rođendan Davorina Popovića, Gradski Magazin

Svetska premijera dokumentarca o „Indexima“ na rođendan Davorina Popovića

Peto izdanje festivala muzičkog dokumentarnog filma Dok’N’Ritam (D’n’R) biće održano od 22. do 25. septembra …

Milica Jević Drndarević: “Stara planina me je pripremila za nove radne pobede”!, Gradski Magazin

Milica Jević Drndarević: “Stara planina me je pripremila za nove radne pobede”!

Milica Jević Drndarević, prva solistkinja Narodnog pozorišta u Beogradu iskoristila je slobodno vreme za odmor …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.