veroučitelj, ISLAMSKI VEROUČITELJ ZLOUPOTREBIO 5 MALOLETNIKA, Gradski Magazin

ISLAMSKI VEROUČITELJ ZLOUPOTREBIO 5 MALOLETNIKA

Novi Pazar ne prestaje da gori od afera od trenutka kada je holandski gasterbajter Suljo Džigal nastradao u nedovršenoj zgradi.

Naime, novi akter afere “Zloupotreba maloletnika” koji je potresao zlatiborski okrug je Admir Muratović, sjenički islamski veroučitelj, koji je inače označen kao opozicioni uzbunjivač i politički preletač. Na svom Fejsbuk nalogu, otvorenom za sve zainteresovane, Muratović svakodnevno postavlja objave u kojima optužuje mnogobrojne članove SNS-a i SPS-a, visoke funkcionere na državnim pozicijama u Sjenici, Novom Pazaru i Prijepolju, ali i visoke predstavnike zakonodavnih državnih institucija.

Međutim, nijedan navod Muratović do sada nije uspeo da argumentuje i priloži validnu dokumentaciju, pa je do sada cifra za odštetu za kaljanje časti stigla do 300.000 dinara, a koju je dužan da isplati svima od kojih je izgubio na sudu.

I pre nego što su oštećeni stigli do svog obeštećenja, osvanula je nova afera koja će, po svemu sudeći, takođe završiti na sudu. Naime, pre nekoliko dana Muratović je u svom Fejsbuk post-u ponovo napao članove SNS-a i SPS-a, akcentujući najavu za nekakve jesenje proteste zbog nedostatka uglja, koje, kako navodi organizuje omladina Udruženja Eko–infiniti-ja.

Ovo udruženje okuplja mlade iz zlatiborskog okruga, koji se bave organizacijom zabavnih sadržaja. Tako su letos, na muzičkom festivalu, imali podršku i posetu nekoliko ambasada i ambasadora, kao i druge ugledne goste. Članovi ovog udruženja uglavnom su veoma mladi, a neki od njih i maloletni.

Muratović tvrdi da su deca koja pripadaju ovom Udruženju poluga za SNS-ove “igrače” koji preko maloletnika pokušavaju da zarade jeftine političke poene, ali njemu lično nije bilo neadekvatno da imenima prozove maloletnike i postavi javno njihove fotografije na ovoj društvenoj mreži.

Ubrzo nakon ovog posta, objavljenog 1. septembra, Udruženje Eko – Infiniti, izdalo je zvaničan dokument u kojem stoji da Muratovićeva objava sadrži fotografije pet maloletnih lica uz uvredljiv tekst prepun dezinformacija i da isti dan do ponoći ukloni tekst i fotografije, jer će Udruženje u suprotnom podneti krivičnu prijavu policiji i tužbu nadležnom sudu. Muratović je fotografije uklonio, ali u tekstu i dalje stoje uvredljive optužbe na račun dece, pa se ne zna da li će Eko – Infiniti ipak tužiti ovog islamskog veroučitelja i pripadnika opozicionih snaga u Sjenici.

U međuvremenu Muratović nastavlja hajku na maloletnike, pokušavajući da pomoću njih diskredituje stalne mete, koje već godinama napada, a to su visoki funkcioneri sjeničkih državnih institucija i članovi SNS-a i SPS-a.

veroučitelj, ISLAMSKI VEROUČITELJ ZLOUPOTREBIO 5 MALOLETNIKA, Gradski Magazin

Foto: Sana press,Eko-infiniti

O Dalibor

Proveri takođe

, BALKAN BUSINESS WOMEN AWARDS 2024., Gradski Magazin

BALKAN BUSINESS WOMEN AWARDS 2024.

Svečana dodela priznanja BALKAN BUSINESS WOMEN AWARDS 2024, održana je 13. maja, u hotelu Hyatt …

, Đurovićeva vizija se ostvaruje: Vrnjačka Banja očekuje rekordan broj gostiju!, Gradski Magazin

Đurovićeva vizija se ostvaruje: Vrnjačka Banja očekuje rekordan broj gostiju!

321 SRBIJA – Odlukom višečlanog stručnog žirija, prestižno godišnje priznanje Udruženja „3,2,1 Srbija“, projekta od …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin