, Istaknite stil uređenja doma pravim izborom klub stola, Gradski Magazin

Istaknite stil uređenja doma pravim izborom klub stola

Ukoliko razmišljate o tome da unesete neku promenu u svoj dom, razmislite o novom klub stolu. Ovaj komad nameštaja je centralni element dnevne sobe i bitno utiče na kreiranje ambijenta, a pritom je brzo i lako rešenje koje ne zahteva veliki budžet. Dimenzije i oblik stola uskladite sa veličinom prostora. Po preporuci dizajnera enterijera, za veće prostore su adekvatni pravougaoni, a za manje okrugli stolovi.

, Istaknite stil uređenja doma pravim izborom klub stola, Gradski MagazinSistem elemenata BERT odlično je rešenje za savremeni koncept uređenja dnevnog boravka, a sa klub stolom koji je deo kolekcije nećete pogrešiti. Klub sto BERT, u sivom hrast dezenu sa belom lak folijom, poseduje praktične i estetski efektne staklene police ispod radne površine pogodne za odlaganje omiljenih knjiga ili časopisa. Njegovoj dodatnoj vrednosti doprinose i točkići, koji će omogućiti jednostavnije pomeranje stola.

Što se tiče uklapanja klub stola sa ostalim komadima nameštaja, nije uvek nužno da budu potpuno usklađeni, ali je poželjno da postoji veza, tj. uklapanje dekora klub stola bar sa delom dekora ostalog pločastog nameštaja. Oblikom i različitim dimenzijama klub stolovi M21 90×70, M21 80×60 i M21 70×50 unose dinamiku i razbijaju fokus jedne tačke, a bela boja u sjaju uklapa se uz razne dekore. Nemaju točkiće, ali lako ih možete postaviti na mesto gde su vam u datom trenutku najpotrebniji.

Klub sto UMBRIA iz istoimene kolekcije odlikuje idealna kombinacija dekora sivog hrasta i moderne mat folije, dok nešto viši nogari doprinose eleganciji samog stola i čine ga vizuelno lakšim. Polica ispod stola je odlična za odlaganje knjiga i drugih svakodnevnih sitnica.

, Istaknite stil uređenja doma pravim izborom klub stola, Gradski MagazinUz moderne ambijente doma i industrijski stil odlično se uklapa klub sto MATRIX, kao i otvorena polica SET kojom ćete dodatno naglasiti industrijski stil uređenja. Ona zauzima malu površinu, jer je namenjena za vertikalno odlaganje, pa se lako uklapa i u prostore manje kvadrature.

Ljubiteljima industrijskog stila dopala bi se i kombinacija elemenata sistema iz kolekcije LAZIO, u kombinaciji sa okruglim klub stolom TOBAGO. Okrugli sto ublažiće oštrinu ostalih komada nameštaja, a odlično bi se uklopio kako u crnoj boji, tako i u dekoru artisan hrasta. Dizajneri enterijera Forma Ideale ističu da su ovalni ili okrugli sto inače idealna alternativa pravougaonom stolu, naročito za skučene prostore, jer oslobađaju površinu, ne samo vizuelno, već olakšavaju i kretanje.

Birajte pažljivo klub sto za dom, budući da on ističe stil uređenja čitavog ambijenta i njegov je centralni deo, a uz adekvatnu dekoraciju biće pravi ukras celog prostora.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

, Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati, Gradski Magazin

Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati

Prolećni dani nas već dugo mame da sve svoje slobodno vreme provodimo napolju – pored …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin