Najnovije Vesti
Ivana Stanković, Ivana Stanković priprema drugi deo autobriografije, Gradski Magazin

Ivana Stanković priprema drugi deo autobriografije

Ivana Stanković priprema drugi deo autobriografije “Strast” i 10 po redu 

Ivana Stanković ovih dana je zauzeta zavrsavanjem drugog dela autobiografije :”Bez daha”,koja ce nositi naziv “Strast”,pored modelinga kojim se Ivana Stankovic i dalje bavi ,a posebno je aktivna u Beču.

Ivana Stanković, Ivana Stanković priprema drugi deo autobriografije, Gradski Magazin

Ivana se ovih dana uveliko priprema za  vec tradicionalni 10 po redu Deichmann Magic Night koji ce se ove godine odrzati u Vucku na Olimpiskom centru Jahorina.Sta nekome pokloniti za najludju noc i pocetak nove godine,sta obuci i gde otputovati tema je ovogodisnjeg Magic night.

Ivana Stanković, Ivana Stanković priprema drugi deo autobriografije, Gradski Magazin
Nina Lečić i Ivana Stanković

O Ivani Stanković

Ivana Stanković je rođena 12. oktobra 1973. godine. Lakše je reći za koga nije radila, a to su samo Versaće i Šanel, a sve ostale brendove i kampanje ima u svojoj radnoj biografiji. Po zanimanju je manekenka. Dostigla je svetsku slavu u svetu manekenstva, pozirala za naslovnu stranu čuvenog Voga, radila za najpoznatije kreatore, a na snimanjima se često najbolje oseća dok sluša narodnjake

O Magic night-u

„Lepota će spasiti svet“ je parola koja je ujedinila naš tim oko ideje da lepe misli i dela, umetnost i kultura čine našu stvarnost ružičastijom i bogatijom. Želja nam je da svakodnevno kreiramo sadržaje koji će oplemeniti naša bića i učiniti da svako naše delovanje utiče pozitivno na javnost.

Mi posedujemo znanje, entuzijazam i volju da našem tržištu ponudimo injekciju pozitivne energije u vidu kvalitetno organizovanih zabava, modnih revija, korisnih edukacija iz različitih oblasti društvenog delovanja i na taj način utičemo na ljude da se udružuju i sarađuju, razvijaju sve svoje kreativne i ljudske potencijale, na opšte zadovoljstvo svih naših klijenata, saradnika, prijatelja projekata i onog dela društva koje deli iste vrednosti. Svesni smo magije koja nas pokreće i Magic Night je dokazao da je multimedijalni događaj koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Zato je naša misija da ga svake godine činimo boljim i sadržajnijim, i predano radimo na tome da se održava dva puta godišnje i da traje nekoliko dana. Sigurni smo da Magic Night treba da se pozicionira kao originalna i prepoznatljiva smotra mode i dobrog ukusa, jer smo najiskrenije ubeđeni da samo „lepota može spasiti svet”

O Gradski Magazin

Proveri takođe

testiranje na korona virus, Od ujutru dodatne laboratorije za testiranje na korona virus na lični zahtev, Gradski Magazin

Od ujutru dodatne laboratorije za testiranje na korona virus na lični zahtev

 S obzirom na uvećan broj zahteva za testiranje na korona virus u proteklih nekoliko dana, …

DIS IZABRAO NAJBOLjE PROJEKTE U OKVIRU PROGRAMA PODRŠKE OBRAZOVANjU MLADIH „ZNANjE ZNA BUDUĆNOST 2020“, Gradski Magazin

DIS IZABRAO NAJBOLjE PROJEKTE U OKVIRU PROGRAMA PODRŠKE OBRAZOVANjU MLADIH „ZNANjE ZNA BUDUĆNOST 2020“

Kompanija DIS proglasila je pobedničke projekte u okviru ovogodišnjeg programa podrške obrazovanju mladih u Srbiji …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.