lice godine 2014, Izabrana “Lica Godine” 2014 u Narodnom pozorištu u Beogradu!, Gradski Magazin

Izabrana “Lica Godine” 2014 u Narodnom pozorištu u Beogradu!

Na velikoj sceni Narodnog pozorišta u Beogradu, u nedelju 30. novembra, održano je regionalno super finale izbora za LICE GODINE 2014. Bila je to prava modna predstava u kojoj su glavne ulozge bile budući top modeli. Održano je regionalno finale ovog najpriznatijeg izbora za novo lice godine – The Look of the Year, koji finalistkinjama pruža mogućnost svetske karijere, a o čijoj budućnosti pažljivo brine agencija Model Scouting Office na čelu sa našom proslavljenom manekenkom Jelenom Ivanović.

LICE GODINE je jedinstveni modni događaj koji objedinjuje Srbiju, Crnu Goru, Hrvatsku, Sloveniju, BiH i Makedoniju, svojim atraktivnim sadržajem i velikim medijskim interesovanjem. Nakon mnogobrojnih kastinga, održanih u svim većim gradovima u regionu, izabrano je 18 prelepih devojaka (po 3 iz svake države), koje su se predstavile cenjenim gostima i eminentnom žiriju, noseći 4 ekskluzivne revije. Svoje kolekcije, na velikoj sceni Narodnog pozorišta u Beogradu predstavili su: Ana Šekularac, Darko Kostić, brend Morfium, kao i specijalna gošća iz Hrvatske Ivona Martinko.

 Nakon predstavljanja fantastičnih kolekcija, stručni žiri, sačinjen od najeminentnijih ličnosti iz sveta mode i show biznisa: Snežana Dakić, Nevena Božović, Jelisaveta Orašanin, Dragan Vurdelja, Miša Obradović, Zorana Kostić Obradović, Ašok Murti, Jelena Blečić, Filip Maksimović, Goga Grubješić, kao i gostiju iz inostranstva: modni agent iz Pariza i modne agentkinje iz Milana, predstavnici čuvenog WOMEN Managamenta.

Izabrane su za:

  • Lice Godine Srbije 2014. – Maja Daničić 
  • Lice Godine: Crne Gore 2014. – Tara Bojanović
  • Lice Godine: Hrvatske 2014. – Sara Đurić
  • Lice Godine Bosne i Hercegovine 2014. – Svetlana Kuljača
  • Lice Godine Makedonije 2014. – Natalija Stojanovkska
  • Lice Godine Slovenije 2014. – Urška Fuks

One će predstavljati svoje države na svetskom finalu THE LOOK OF THE YEAR 2014, 7. decembra u Rimu, na kom će učestvovati predtavnice preko 50 zemalja. Organizatori  LICA GODINE, Model Scouting Office i SuperStar World wide, ponose se sto je LICE GODINE SVETA 2013. bila naša Kim Kosanović iz Hrvatske, pa i ove godine očekujemo visoke plasmane naših regionalnih pobednica. U ulozi voditeljskog para ove modne predstave po prvi put zajedno su se našli Jelena Ivanović – vlasnica licence za ovaj svetski spektakl i Bane Tomašević – glumac, koji su svoje profesije sjano ukrstili na sceni, kao i u privatnom životu.

Izabrana “Lica Godine” 2014 u Narodnom pozorištu u Beogradu!, Gradski Magazin

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Focus radio, Najuspešnije dame i brendovi 2023, Gradski Magazin

Najuspešnije dame i brendovi 2023

Svečana dodela nagrade NAJUSPEŠNIJE DAME I BRENDOVI 2023, održana je 30. oktobra, u hotelu Hyatt …

fred lenix, Na veliku No Sleep žurku u Luki Beograd stiže i Fred Lenix, hitmejker kojeg su otkrili ARTBAT!, Gradski Magazin

Na veliku No Sleep žurku u Luki Beograd stiže i Fred Lenix, hitmejker kojeg su otkrili ARTBAT!

Zaokružen je program velike No Sleep žurke, koja će 11. novembra u Luki Beograd okupiti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin