Izbor za kraljevskog ljubimca u Delta City-ju, Gradski Magazin

Izbor za kraljevskog ljubimca u Delta City-ju

Izbor za kraljevskog ljubimca u Delta City-ju: aravan za izbor “Kraljevskog ljubimca” obici ce osam gradova Srbije.

Kucni ljubimci, ali i njihovi vlasnici, imace priliku da se odlicno zabave i ovog vikenda u atrijumu Delta City-ja, u nedelju, 8. februara, u 15 casova, u okviru drugog po redu „Izbora za kraljevskog ljubimca“. Pored takmicarskog dela, na raspolaganju ce im biti i grumeri koji ce besplatno sredjivati ljubimce, veterinari koji ce savetovati posetioce o pravilnoj brizi o zivotinjama, kao i agiliti treneri koji ce vlasnike poducavati jednostavnim trikovima uz pomoc kojih lako mogu da treniraju svoje kucne ljubimce.

“Kraljevskog ljubimca”, Izbor za kraljevskog ljubimca u Delta City-ju, Gradski Magazin

„Kraljevski karavan“ i ove godine obici ce osam gradova sirom Srbije – od Subotice, Sapca, Kraljeva, Nisa, Cacka, Novog Sada, pa sve do Jagodine i Beograda.

U okviru manifestacije za kucne ljubimce, deca iz Doma za decu i omladinu ometenu u razvoju „Sremcica“izlozice i prodavace svoje rucne radove sa motivima zivotinja – sav prihod od prodaje bice namenjen kupovini potrebnog repro materijala za njihove kreativne radionice.

Prikupljanje pomoci za Vasilisu Milekic iz Panceva

Pored zabave, posetioci manifestacije imace priliku i da doniraju novcana sredstva za pomoc Vasilisi Milekic, iz Panceva, koja je pre pet godina zadobila teske opekotine od vatre po licu i telu. Prikupljena sredstva bice uplacena u fond za put na operaciju u Ameriku zahvaljujuci kojoj ce njeno stanje biti znacajno poboljsano.

Psi, macke, zecevi, cincile, kunici, ptice… vrsta, uzrast i rasa ljubimca nisu vazni, jer su svi dobrodosli na „Izbor za kraljevskog ljubimca“. Ali to nije sve – svi ljubimci koji u nedelju dodju u Delta City na poklon ce dobiti paketic i rucno oslikanu maramu, kao uspomenu na lepo druzenje.

O Bojana Djurovic

GiO urednica, mail: bojana.djurovic@gradskimagazin.rs

Proveri takođe

Evo šta priprema Tranzit posle “krvave” noći!, Gradski Magazin

Evo šta priprema Tranzit posle “krvave” noći!

Vikend za nama u prestonici obeležila je “krvava” tematska žurka pod nazivom “Niske strasti” u …

Kulturna banja – Vrnjačka Banja! Najavljen 46. Festival filmskog scenarija!, Gradski Magazin

Kulturna banja – Vrnjačka Banja! Najavljen 46. Festival filmskog scenarija!

Festival filmskog scenarija Vrnjačka Banja, 46. po redu, održaće se u srpskoj kraljici banjskog turizma …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Gradski Magazin