Najnovije Vesti
tvit, Izbor za najbolji tvit 2014. godine u Novom Bitefartcafe-u, Gradski Magazin

Izbor za najbolji tvit 2014. godine u Novom Bitefartcafe-u

Večeras, 17. decembra u 20:30, popularna fejsbuk stranica “Mudrolije sa twittera” će izabrati najbolji tvit 2014. godine i to u Novom Bitefartcafe-u.

Ulaz na ovaj događaj je slobodan, pa će svi zainteresovani moći da prisustvuju izboru i nasmeju se najduhovitijim statusita sa twittera, takozvanim tvitovima. Ono što je interesantno je da je svako mogao da nominuje svoj omiljeni tvit i da glasa kako bi pomogao da najbolji i pobedi. Ovo zanimljivo takmičenje neće proći bez muzičke podloge, te će sve prisutne iz mesta pomeriti harizmatični Betty BooM bend i veče pretvoriti u pravu žurku u sred srede.

Petak. Makao Makao bend je jedan od bendova koji ima najduži staž u našem klubu. Za to postoje dva razloga. Prvo i osnovno, ako se njihov muzički kvalitet i menjao, putanja je uvek bila uzlazna. Drugi razlog je možda i bitniji, a on kaže da Makao UVEK pokrene svaku osobu u klubu i od publike napravi celinu, koja zajedno sa bendom đuska, skače, peva… Subota. Perpetuum Mobile Perpetuumi imaju dve fronwoman, dva snažna vokala i zabavljača, Mariju i Danku, dame koje dominiraju na bini. Svaka je posebna na svoj način, a opet čine skladan duo. Najpopularnija muzička decenija – 80te, čini okosnicu njihovog repertoara koji se zasniva na pop muzici i popularnom roku. Međutim vozaće vas od hitova osamdesetih, preko dobro poznatih pesama bendova Depeche Mode, Coldplay, U2, pa sve do najnovijih hitova! Za ljubitelje pop- rock zvuka, Perpetuumi su pogodak!

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Počeo jesenji ciklus tribina Hemofarm fondacije „Na kafi sa psihologom” Tema: Kako do balansa između poslovnog i privatnog života?, Gradski Magazin

Počeo jesenji ciklus tribina Hemofarm fondacije „Na kafi sa psihologom” Tema: Kako do balansa između poslovnog i privatnog života?

Od proglašenja pandemije COVID-19, malo je ljudi na planeti koji nisu „izbačeni iz koloseka” i …

Sredite prostor za školarca sa stilom, Gradski Magazin

Sredite prostor za školarca sa stilom

Polazak u školu je idealan trenutak da razmislite da li ste pripremili sve što je …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.