Jаpаnska krаvа “Vagi”, najskuplja govedina na žaru!

Ukoliko želite da se hranite zdravo, za danas Vam preporučujemo “Vagi” govedinu. Prednost ovog specijaliteta, jeste da ga ne možete spremiti sami, kod kuće, osim ako niste Gordon Remzi ili imate Japansko goveče u stanu.

Farma goveđih grla, koja se specijalno odgajaju u Japanu, nazivaju se Vagi govedina, što na japanskom bukvalno znači krava. Ovo je jedno od najskupljih i najkvalitetnijih delikatesa na svetu. Ne samo što su Vagi goveda genetski predisponirana da sadrže veći procenat omega 3 i omega 6 zasićenih masti od uobičajenih goveda, već i zbog činjenice da  je cenu jednog bifteka uračunuto I brižljivo odgajanje stoke, koju japanci, prema legendi hrane pivom I masiraju. Masaža može biti uvedena kako bi se poboljšalo varenje stoke, ali i kako bi se na malim farmama, gde životinje nemaju uslove da dovoljno koristi mišiće, podstakao njihov rad. Za sve kojima suma od oko 200 evra po stejku, ne predstavlja problem, preporucujemo da probaju I Vagi rebarca, koja koštaju malo više 2000 evra. Ukoliko želite da se hranite zdravo, poslušajte nas.

govedina, Jаpаnska krаvа “Vagi”, najskuplja govedina na žaru!, Gradski Magazin

O Bojana Djurovic

GiO urednica, mail: bojana.djurovic@gradskimagazin.rs

Proveri takođe

Legenda otišla u legendu: Preminuo Petar Đorđević, poslednji beogradski samuraj!, Gradski Magazin

Legenda otišla u legendu: Preminuo Petar Đorđević, poslednji beogradski samuraj!

LEGENDA OTIŠLA U LEGENDU – Petar Đorđević iznedrio je brojne uspešne sportiste, obučavao pripadnike specijalnih …

Kineska reprezentacija završila pripreme u Vrnjačkoj Banji!, Gradski Magazin

Kineska reprezentacija završila pripreme u Vrnjačkoj Banji!

Odbojkaši oduševljeni napustili Banju – Muška seniorska reprezentacija Kine pripremala se u Vrnjačkoj Banji za 20. …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Gradski Magazin