Jataci za bezbednije švalerisanje, Jataci za bezbednije švalerisanje!, Gradski Magazin

Jataci za bezbednije švalerisanje!

Jataci za bezbednije švalerisanje naši partneri za bezbednije švalerisanje

Vršilac dužnosti bračnog druga može da bude stresno zanimanje. Ukoliko ste se pronašli u ovoj ulozi visokog rizika, obradovaće vas “aplikacija za preljubnike” koja će vam pomoći da sakrijete tragove vanbračnih aktivnosti u svom mobilnom aparatu.
Ova aplikacija može vam poslužiti kao jatak i sakriti neželjene poruke, fotografije ili video ostvarenja poput Severininog oskarovskog “dokumentarca” na jahti. Vaš partner svakako neće posumnjati, ukoliko ne pročita ovaj tekst, jer se aplikacija zove “Audio Menager I” i naizgled deluje kao dosadna aplikacija za modifikovanje zvuka na telefonu.
Dužim pritiskom na sliku od vas će se zatražiti šifra tako da je sigurnost duplo zagarantovana. Kada unesete kod možete da odaberete fotografije, kontakte, mejlove, poruke i još mnogo toga šta vas čini srećnim.
Veličina aplikacije iznosi svega 2.2MB, a sudeći prema broju zadovoljnih korisnika kojih je više od 5 miliona, proverite za svaki slučaj i telefon vašeg partnera. Možda i nije samo vaš. Možda i vaš partner poseduje ovu aplikaciju, što bi moglo da znači da i sami imate novog “člana familije” iz reda ugroženih vrsta ormarskog moljca nastanjenog u tuđim domaćinstvima i ormarima.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Irena Vujović, Vujović: Srbija uložila napore da zaštiti Lim od otpada, potrebno angažovanje i susednih država, Gradski Magazin

Vujović: Srbija uložila napore da zaštiti Lim od otpada, potrebno angažovanje i susednih država

Ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović izjavila je da je u toku koordinisana akcija uklanjanja …

Irena Vujović, Vujović: Insistiramo na poštovanju najviših ekoloških standarda, Gradski Magazin

Vujović: Insistiramo na poštovanju najviših ekoloških standarda

Ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović prisustvovala je danas sednici skupštinskog Odbora za zaštitu životne …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin