Najnovije Vesti
Jedan dan može se promeni sve, Gradski Magazin
0012

Jedan dan može se promeni sve

Jedan dan može se promeni sve, Gradski Magazin

Ponekada sudbina može se se poigra sa našim životima i da nam preomeni sve iz korena, na dobar, a ponekad  i na loš način. Naša preporuka ove nedelje da pogledate ove filmove gde su predstavljene situacije sa sudbinskim preokretima.

Preporuka je da pogledate jednu sjajnu komediju Stjuardese u akciji, u subotu na kanalu Film Box Extra od 21 čas.  Dona Džensen odrasla je na pogrešnoj strani kamp naselja u Silver Springsu, Nevada, pa je oduvek verovala da joj je sudbina da pobegne odatle. Nakon čitanja knjige Sali Veston, najpoznatije bivše stjuardese na svetu, Dona umišlja da će iz Silver Springsa otići samo ako postane stjuardesa, iako nikad nije ni prišla avionu. Nakon turbulentnog početka ove karijere, ispostavlja se da je Dona prirodno obdarena, pa se odmah prijavljuje za prvoklasni Rojal erlajns, gde bi joj mentorka bila baš Sali Veston. Kada se upoznaju, Sali je ubeđena da je Dona sudbinski predodređena da dostigne ogromnu slavu kao stjuardesa i to na letu Njujork-Pariz… Ne propustite ovaj zabavan film sa Holivudskim zvezdama: Gvinet Paltrou,  Kristina Agilera, Kristina Apelgejt i Keli Preston!

Francuski film Čuvari možete pogledati u subotu od 21 čas na kanalu Film Box Arthouse. Tinejdžerke Mirijam i Ača žive u getu i dosađuju se sve dok im vođa bande maloletnika ne predloži da čuvaju ulaz jedne zgrade. Devojke su počastvovane i veruju da su sada deo uzbudljivog sveta trgovine drogom.

Ukoliko ste ljubitelji starih filmova sa legendarnim Čarlijem Čaplinom, možete pogledati film Mališa u ponedeljak od 21 čas na kanalu Film Box Arthouse.  Skitnica vodi računa o jednom malom detetu, ali događaji dovode njihov odnos u opasnost.  Mališan je poznat po tome, jer je bio prvi dugometražni film koji je spojio komediju i dramu. Najslavnija i najpotresnija sekvenca filma je kad Skitnica očajno po krovovima počinje da progoni socijalnog radnika koji mu je uzeo dete, i njihovo emocionalno ujedinjenje. Publika je u to vreme bila duboko dirnuta filmom i odnosom Mališana s omiljenim likom Skitnice, od kog do tada nisu doživeli toliko emocionalnog naboja.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Počeo jesenji ciklus tribina Hemofarm fondacije „Na kafi sa psihologom” Tema: Kako do balansa između poslovnog i privatnog života?, Gradski Magazin

Počeo jesenji ciklus tribina Hemofarm fondacije „Na kafi sa psihologom” Tema: Kako do balansa između poslovnog i privatnog života?

Od proglašenja pandemije COVID-19, malo je ljudi na planeti koji nisu „izbačeni iz koloseka” i …

Crveni krst Beograd u tradicionalnoj humanitarnoj akciji, Gradski Magazin

Crveni krst Beograd u tradicionalnoj humanitarnoj akciji

Crveni krst Beograd u saradnji sa Maxi supermarketima i ove godine obeležava Nedelju solidarnosti humanitarnom …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.