Najnovije Vesti
Jedan dan može se promeni sve, Gradski Magazin
0012

Jedan dan može se promeni sve

Jedan dan može se promeni sve, Gradski Magazin

Ponekada sudbina može se se poigra sa našim životima i da nam preomeni sve iz korena, na dobar, a ponekad  i na loš način. Naša preporuka ove nedelje da pogledate ove filmove gde su predstavljene situacije sa sudbinskim preokretima.

Preporuka je da pogledate jednu sjajnu komediju Stjuardese u akciji, u subotu na kanalu Film Box Extra od 21 čas.  Dona Džensen odrasla je na pogrešnoj strani kamp naselja u Silver Springsu, Nevada, pa je oduvek verovala da joj je sudbina da pobegne odatle. Nakon čitanja knjige Sali Veston, najpoznatije bivše stjuardese na svetu, Dona umišlja da će iz Silver Springsa otići samo ako postane stjuardesa, iako nikad nije ni prišla avionu. Nakon turbulentnog početka ove karijere, ispostavlja se da je Dona prirodno obdarena, pa se odmah prijavljuje za prvoklasni Rojal erlajns, gde bi joj mentorka bila baš Sali Veston. Kada se upoznaju, Sali je ubeđena da je Dona sudbinski predodređena da dostigne ogromnu slavu kao stjuardesa i to na letu Njujork-Pariz… Ne propustite ovaj zabavan film sa Holivudskim zvezdama: Gvinet Paltrou,  Kristina Agilera, Kristina Apelgejt i Keli Preston!

Francuski film Čuvari možete pogledati u subotu od 21 čas na kanalu Film Box Arthouse. Tinejdžerke Mirijam i Ača žive u getu i dosađuju se sve dok im vođa bande maloletnika ne predloži da čuvaju ulaz jedne zgrade. Devojke su počastvovane i veruju da su sada deo uzbudljivog sveta trgovine drogom.

Ukoliko ste ljubitelji starih filmova sa legendarnim Čarlijem Čaplinom, možete pogledati film Mališa u ponedeljak od 21 čas na kanalu Film Box Arthouse.  Skitnica vodi računa o jednom malom detetu, ali događaji dovode njihov odnos u opasnost.  Mališan je poznat po tome, jer je bio prvi dugometražni film koji je spojio komediju i dramu. Najslavnija i najpotresnija sekvenca filma je kad Skitnica očajno po krovovima počinje da progoni socijalnog radnika koji mu je uzeo dete, i njihovo emocionalno ujedinjenje. Publika je u to vreme bila duboko dirnuta filmom i odnosom Mališana s omiljenim likom Skitnice, od kog do tada nisu doživeli toliko emocionalnog naboja.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Gost ostavio bakšiš od čak 3.000 dolara, Gradski Magazin

Gost ostavio bakšiš od čak 3.000 dolara

Oduševio je velikodušnošću vlasnika i osoblje džez kluba i restorana u Klivlendu. Veče pre zatvaranja …

Najbolji prijatelj strastvenih kuvara – kuhinja „LIVIA“, Gradski Magazin

Najbolji prijatelj strastvenih kuvara – kuhinja „LIVIA“

Koji god obrok da pravimo za našu porodicu, važno nam je da je zdrav i …

Leave a Reply

Your email address will not be published.