Najnovije Vesti
glumica, Jedna od najplaćenijih glumica na svetu nestala bez traga, Gradski Magazin

Jedna od najplaćenijih glumica na svetu nestala bez traga

Fan Bingbing, najpoznatija kineska glumica i jedna od najplaćenijih glumica na svetu, nestala je bez traga. Informacija o uspešnoj Kineskinji koja je slavu stekla ulogama u filmovima “Iron Man” i “X-Men” nema već tri meseca.


Američki mediji pišu da je Fan Bingbing verovatno u tajnosti uhapšena zbog navodne utaje poreza u filmskoj industriji koja je naljutila kineske vlasti.

Članak koji je 6. septembra objavio državni medij Sekjuritis Dejli (Securities Daily), a u kojem je navedeno da je Fan Bingbing pod kontrolom i da se očekuje zakonska presuda, ubrzo je izbrisan. U isto vreme, nema nikakvih službenih informacija o optužbama, kao ni službenih informacija o navodnoj istrazi protiv Fan Bingbing.

CNN piše da su njeni problemi počeli u maju ove godine kada je u javnost procurio njen filmski ugovor. Prema pisanju državnog tabloida Global Tajmsa (Global Times), Fan je imala dva različita ugovora – jedan službeni u kojem je pisalo da je plaćena oko 1,5 miliona dolara i drugi privatni prema kojem je dobila 7,5 miliona dolara. Ova praksa u Kini je poznata kao “jin-jang ugovori”.

Njene ugovore u javnost je pustio kineski televizijski voditelj Cui JongJan koji se u junu izvinio popularnoj glumici.

Istog meseca kineske vlasti započele su istragu “jin-jang ugovora” u filmskoj industriji Kine. Nakon toga su bez objašnjenja povučene sve reklame s njenim likom, a glumica na društvenim mrežama nije aktivna već tri meseca.

PR tim Fan Bingbing odbacio je sve optužbe.

O Sinisa Kraljevic

Proveri takođe

Vladimir Gvojić, Vladimir Gvojić polaskan priznanjem Car Konstantin: Nagrada mi predstavlja više nego što mogu da opišem!, Gradski Magazin

Vladimir Gvojić polaskan priznanjem Car Konstantin: Nagrada mi predstavlja više nego što mogu da opišem!

Radi ono što voliš i uvek daj svoj maksimum reči su koje najbolje opisuju glumca …

Korona nema šta da traži na ovoj srpskoj planini!, Gradski Magazin

Korona nema šta da traži na ovoj srpskoj planini!

Kada se predano radi na promociji, a prirodnim dobrima rukovode profesionalci kao što je to …

Leave a Reply

Your email address will not be published.