, Jelen EKO patrola: Ostavili smo Drinu i okolinu čistu nakon Drinske regate IZ VODE I SA OBALA SAKUPLJENO VIŠE OD 300kg AMBALAŽNOG OTPADA, Gradski Magazin

Jelen EKO patrola: Ostavili smo Drinu i okolinu čistu nakon Drinske regate IZ VODE I SA OBALA SAKUPLJENO VIŠE OD 300kg AMBALAŽNOG OTPADA

, Jelen EKO patrola: Ostavili smo Drinu i okolinu čistu nakon Drinske regate IZ VODE I SA OBALA SAKUPLJENO VIŠE OD 300kg AMBALAŽNOG OTPADA, Gradski MagazinUpravo završena 28. Drinska regata okupila je preko 20.000 ljubitelja najstarije i najmasovnije manifestacija na reci Drini. I ove godine Apatinska pivara i Jelen pivo su zajedno sa nacionalnim operaterom sistema upravljanja ambalažnim otpadom SEKOPAK nastavili društveno odgovornu akciju RECIKLIRAJ, UŽIVAJ, DRINU OD OTPADA SAČUVAJ.

Jelen EKO patrola je ove godine bila i na obali i na vodi i apelovala na sve učesnike da pravilno odlažu ambalažni otpad. Tako je, akcijom pivare prikupljeno više od 300kg ambalažnog otpada tokom samog spusta.

„Ova godina je bila posebno izazovna jer smo imali nezapamćenu posetu manifestaciji, a sebi smo postavili dodatni cilj da i iz reke Drine sakupimo što više ambalažnog otpada. Mi u Jelen timu smo ponosni što je naša Jelen EKO patrola skrenula pažnju svim učesnicima da moramo odgovorno postupati prema životnoj sredini i da za sobom ostavimo netaknutu prirodu, onakvu kakva je bila i pre početka spusta. Tome su značajno doprineli i JKP „12. septembar” Bajina Bašta kao i organizator manifestacije TO Bajina Bašta kojima upućujemo veliku zahvalnost. Ovo je inače kontinuirana praksa Apatinske pivare da na svakom događaju ili manifestaciji koju podržavamo sakupimo ambalažni otpad i ostavimo okruženje čistim. Tako smo nedavno, na upravo završenim Ribarskim večerima u Apatinu sakupili više od 50kg ambalažnog otpada”, kažu u timu Jelen piva.

, Jelen EKO patrola: Ostavili smo Drinu i okolinu čistu nakon Drinske regate IZ VODE I SA OBALA SAKUPLJENO VIŠE OD 300kg AMBALAŽNOG OTPADA, Gradski Magazin„Uvek je zadovoljstvo raditi sa partnerima koje zaista vide značaj reciklaže i sa kojima delimo iste vrednosti kada je zaštita životne sredine u pitanju. Količine prikupljenog ambalažnog otpada su iz godine u godinu sve veće, što nam govori da građani usvajaju znanje koje već godina pokušavamo da im prenesemo. Prirodu moramo da čuvamo i zabava ne sme da nam bude izgovor za nebrigu”, navode u SEKOPAK-u.

Otpad sakupljen u akciji Apatinske pivare i SEKOPAK-a je poslat dalje na reciklažu.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

, Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati, Gradski Magazin

Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati

Prolećni dani nas već dugo mame da sve svoje slobodno vreme provodimo napolju – pored …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin