JELEN PIVO PONOVO ČASTI NOVE TATE!, JELEN PIVO PONOVO ČASTI NOVE TATE!, Gradski Magazin

JELEN PIVO PONOVO ČASTI NOVE TATE!

Jelen pivo oduvek važi za čuvara porodičnih tradicija i običaja, ali i posebno nazdravlja sa onima koji imaju specijalne razloge za slavlja. Dok je leto bilo rezervisano za naše mladence, Jelen od ovog oktobra ponovo časti tate personalizovanom gajbom piva.

JELEN PIVO PONOVO ČASTI NOVE TATE!, JELEN PIVO PONOVO ČASTI NOVE TATE!, Gradski Magazin
JELEN PIVO PONOVO ČASTI NOVE TATE! 3

Svim tatama koji su se ostvarili u roditeljskoj ulozi, od oktobra ove godine, do kraja januara 2024. godine, nakon što se prijave na linku https://www.jelenzatate.rs/ na kućnu adresu stiže unikatna i personalizovana gajba piva, posebno imenovana samo za njih. Ovim gestom Jelen na jedinstven način tatama želi da ulepša jedan od najvažnijih događaja u životu i nazdravi najradosnijim porodičnim momentima.

Pored poklona za tate, Jelen tim je mislio i na mame, pa je u saradnji sa Nutrino Labom i ove godine pripremio poklon iznenađenja koji stiže i za njih.

Svi koji su se u navedenom periodu ostvarili u ulozi roditelja, potrebno je da izdvoje malo vremena i u par jednostavnih koraka popune formular na sajtu. Kada pošalju prijavu, tim Jelen piva će proveriti podatke i izraditi personalizovanu gajbu sa imenom i prezimenom tate, a koja će zajedno sa poklonom iznenađenja za mamu, biti dostavljena lično na adresu iz prijave.

Živeli za naša dobra vremena!

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Samsung Galaxy Z Fold6 i Z Flip6 podižu Galaxy AI na novi nivo, Gradski Magazin

Samsung Galaxy Z Fold6 i Z Flip6 podižu Galaxy AI na novi nivo

Upoznajte novu verziju Galaxy AI, unapređenu jedinstvenim preklopnim formatom Galaxy Z serije i povezanog Galaxy …

, SHAPING FUTURES” –  DRUŠTVENO ODGOVORNA INICIJATIVA PRVI PUT U SRBIJI U SARADNJI SA ŠKOLOM ZA NEGU LEPOTE, Gradski Magazin

SHAPING FUTURES” –  DRUŠTVENO ODGOVORNA INICIJATIVA PRVI PUT U SRBIJI U SARADNJI SA ŠKOLOM ZA NEGU LEPOTE

“Shaping Futures” je internacionalna, društveno odgovorna inicijativa koja uvodi mlade ljude u veštine frizerskog zanata. Inicijativa …

Jedan komentar

  1. Excellent to the point article and news.. Well appreciated, My sites: live casino bonuses

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin