Jelen pivo uveličalo slavlje tatama u 8.200 domaćinstava širom Srbije, Jelen pivo uveličalo slavlje tatama u 8.200 domaćinstava širom Srbije, Gradski Magazin

Jelen pivo uveličalo slavlje tatama u 8.200 domaćinstava širom Srbije

Jelen pivo uveličalo slavlje tatama u 8.200 domaćinstava širom Srbije, Gradski MagazinU okviru kampanje „Jelen za tate“ tokom proteklog perioda, Jelen pivo uveličalo je slavlje u 8.200 domaćinstava širom Srbije časteći novopečene roditelje personalizovanom gajbom piva za tate i sjajnim poklonima za mame. Ilustracije radi, Jelen je častio tate sa čak 90.200 flaša piva, što je skoro kao tri puna naša najveća stadiona u Beogradu. Statistika kaže da je svaki treći tata u Srbiji dobio na poklon gajbu sa svojim imenom, dok je najveći odziv zabeležen u decembru mesecu kada je Jelen častio čak svakog drugog tatu.

Uz tradicionalno cepanje košulje i proslavu za rođake i prijatelje, novopečeni očevi su slavili i uz Jelen pivo, dok su mame dobile Nutrino lab poklon iznenađenja. Da je kampanja “Jelen za tate” bila više nego uspešna govore i sjajni komentari, dirljive slike i videi koje su u znak zahvalnosti, tokom kampanje, potrošači delili na društvenim mrežama.

Prijave su stizale iz cele Srbije, ponajviše Beograda i Vojvodine, a potrošači su bili oduševljeni brzinom dostave čak i u najudaljenijim mestima. Zaposleni u Apatinskoj pivari su takođe izrazili želju da lično dostavljaju poklone, te su tokom jedne organizovane akcije samo u jednom danu obradovali čak 180 tata.

Prijave su zatvorene, sve dostave na vreme završene, a interesovanje je i dalje veliko jer u Jelen timu svakodnevno dobijaju apele da se akcija ponovi.

Podsećanja radi, u okviru kampanje „Jelen za tate“, sve tate koje su se ostvarile u ovoj ulozi u periodu od 1. oktobra 2022. do 31. januara 2023. godine, imale su priliku da dobiju svoju personalizovanu gajbu Jelen piva tako što su ispunili formular na veb-stranici jelenzatate.rs.

Jelen će dalje nastojati da na sličan način oduševljavala svoje potrošače i nazdravlja za naša dobra vremena.

 

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost, Gradski Magazin

Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost

Kada razmišaljamo o odabiru dobrog trpezarijskog stola, postoji nekoliko faktora na koje bi trebalo da …

, Noć muzičkog i vizuelnog spektakla uz Samsung Galaxy S24 Ultra, Gradski Magazin

Noć muzičkog i vizuelnog spektakla uz Samsung Galaxy S24 Ultra

U srcu Beograda, 22. juna Luka Beograd postala je epicentar ljubitelja muzike, pretvorivši se u …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin