Jesenji kutak za hladni trenutak, Gradski Magazin

Jesenji kutak za hladni trenutak

Jesenji kutak za hladni trenutak, Gradski MagazinHladni jesenji dani su pred nama i već smo uveliko zakoračili u vetrovito i kišovito vreme zbog kog uvek žurno idemo kući. Kako bi vam povlačenje u dom postalo užitak, vreme je da počnete da razmišljate kako da utoplite prostor u kojem boravite.

Jesenji pejzaži često ostavljaju bez daha zbog raskošnih boja, međutim, sada možete ovakve prizore uneti i u dom. Ukoliko ste, recimo, planirali da obnovite nameštaj u dnevnoj sobi, dizajneri enterijera, inspirisani toplim bojama drveća, bakarnom, zlatnom, ružičastom i smeđom bojom lišća, predlažu ugaonu garnituru GRANADA koja je idealna za ovaj poduhvat. Toplinu ovog komada nameštaja treba upotpuniti prirodnim teksturama i jastučićima u jesenjim bojama koji će doprineti ušuškanosti. Dekorativni detalji u kariranom dezenu su takođe idealni za jesenje ambijente, a mogu biti postavljeni na klub stolu SARDINIA, koji svojim drvo dekorom doprinosi toplini doma.

U trpezariji nema velikih odstupanja u bojama, osim u boji zidova gde je ambijent trpezarije dodatno istaknut tapetom u dekoru drveta. Uz ovakvu površinu, trpezarijski sto TOR , koji predstavlja kombinaciju metalne konstrukcije i drveta tople nijanse, kao i trpezarijske stolice HTC-316, koje su predstavnici retro stila u dizajnu enterijera, odlično se uklapaju u ovaj rustični ambijent.

Ukoliko ste večiti romantici i želite poseban jesenji kutak samo za vas, predlog je ambijent sa crnom foteljom BARSELONA pored zida dekorisanog zelenim tapetom i naturalnim printom, ali i dekorativnim jastucima u bojama jesenjeg lišća. Dodatnu dekoraciju možete postići zlatnim ili bakarnim granjem sa suvim lišćem u ćupu, ali i imitacijom krzna koja je u jesenjim ambijentima uvek dobrodošla.

Ukoliko niste u prilici da priuštite kamin i slušate pucketanje vatre koje uvek prija našim čulima, i za to postoji alternativa. TV uređaj, koji često u mnogim domovima nije u preteranoj upotrebi, može se iskoristiti tako što će prikazivati jesenje fotografije ili audiovizuelne prikaze vatre u kaminu. Kao podloga za improvizovani kamin idealna je TV polica CORDOBA u toplom drvo dekoru.

Poseban izazov svake jeseni jeste da oživite sva čula, pa je tako savršeno rešenje da se posvetite detaljima poput sveća sa mirisom citrusa ili vanile, kao i mirišljavim štapićima sa mirisom cimeta, što će dodatno podržati vaše uživanje u jesenjim danima. Posle uloženog truda po savetima dizajnera enterijera Forma Ideale, opuštanje i uživanje u ambijentu će biti prava nagrada, a pored toga što ćete biti zadovoljni enterijerom, i čula će vam biti zahvalna.

 

 

 

 

 

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Obožavate televiziju? Onda ovo ne smete propustiti!, Gradski Magazin

Obožavate televiziju? Onda ovo ne smete propustiti!

Fenomenalne komedije, savršeni trileri, neverovatne drame… Baš ovakav sadržaj možete pronaći na vašim omiljenim FilmBox …

ŽURKA GODINE U TRANZIT BAŠTI: ZORO VEČERAS SLAVI ROĐENDAN!, Gradski Magazin

ŽURKA GODINE U TRANZIT BAŠTI: ZORO VEČERAS SLAVI ROĐENDAN!

Maskirani osvetnik Zoro večeras u letnjoj bašti bara Tranzit slavi rođendan, a žurka koja očekuje …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Gradski Magazin