Najnovije Vesti
Jesenji kutak za hladni trenutak, Gradski Magazin

Jesenji kutak za hladni trenutak

Jesenji kutak za hladni trenutak, Gradski MagazinHladni jesenji dani su pred nama i već smo uveliko zakoračili u vetrovito i kišovito vreme zbog kog uvek žurno idemo kući. Kako bi vam povlačenje u dom postalo užitak, vreme je da počnete da razmišljate kako da utoplite prostor u kojem boravite.

Jesenji pejzaži često ostavljaju bez daha zbog raskošnih boja, međutim, sada možete ovakve prizore uneti i u dom. Ukoliko ste, recimo, planirali da obnovite nameštaj u dnevnoj sobi, dizajneri enterijera, inspirisani toplim bojama drveća, bakarnom, zlatnom, ružičastom i smeđom bojom lišća, predlažu ugaonu garnituru GRANADA koja je idealna za ovaj poduhvat. Toplinu ovog komada nameštaja treba upotpuniti prirodnim teksturama i jastučićima u jesenjim bojama koji će doprineti ušuškanosti. Dekorativni detalji u kariranom dezenu su takođe idealni za jesenje ambijente, a mogu biti postavljeni na klub stolu SARDINIA, koji svojim drvo dekorom doprinosi toplini doma.

U trpezariji nema velikih odstupanja u bojama, osim u boji zidova gde je ambijent trpezarije dodatno istaknut tapetom u dekoru drveta. Uz ovakvu površinu, trpezarijski sto TOR , koji predstavlja kombinaciju metalne konstrukcije i drveta tople nijanse, kao i trpezarijske stolice HTC-316, koje su predstavnici retro stila u dizajnu enterijera, odlično se uklapaju u ovaj rustični ambijent.

Ukoliko ste večiti romantici i želite poseban jesenji kutak samo za vas, predlog je ambijent sa crnom foteljom BARSELONA pored zida dekorisanog zelenim tapetom i naturalnim printom, ali i dekorativnim jastucima u bojama jesenjeg lišća. Dodatnu dekoraciju možete postići zlatnim ili bakarnim granjem sa suvim lišćem u ćupu, ali i imitacijom krzna koja je u jesenjim ambijentima uvek dobrodošla.

Ukoliko niste u prilici da priuštite kamin i slušate pucketanje vatre koje uvek prija našim čulima, i za to postoji alternativa. TV uređaj, koji često u mnogim domovima nije u preteranoj upotrebi, može se iskoristiti tako što će prikazivati jesenje fotografije ili audiovizuelne prikaze vatre u kaminu. Kao podloga za improvizovani kamin idealna je TV polica CORDOBA u toplom drvo dekoru.

Poseban izazov svake jeseni jeste da oživite sva čula, pa je tako savršeno rešenje da se posvetite detaljima poput sveća sa mirisom citrusa ili vanile, kao i mirišljavim štapićima sa mirisom cimeta, što će dodatno podržati vaše uživanje u jesenjim danima. Posle uloženog truda po savetima dizajnera enterijera Forma Ideale, opuštanje i uživanje u ambijentu će biti prava nagrada, a pored toga što ćete biti zadovoljni enterijerom, i čula će vam biti zahvalna.

 

 

 

 

 

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Ljubav i romantika, dve stvari bez kojih ne možemo, Gradski Magazin

Ljubav i romantika, dve stvari bez kojih ne možemo

Iako su ljubav i romantika dve stvari bez kojih ne možemo i koje su, baš …

Mesec ljubavi i dalje traje, Gradski Magazin

Mesec ljubavi i dalje traje

Dan zaljubljenih je prošao, razmenili smo poklone, nežnost i emocije, ali kako poklona nikada nije …

Leave a Reply

Your email address will not be published.