Narodnom pozorištu, Još jedna nagrada Narodnom pozorištu, Gradski Magazin

Još jedna nagrada Narodnom pozorištu

Kulturbi vodič: Još jedna nagrada Narodnom pozorištu.

Narodno pozorište u Beogradu dobitnik je uglednog priznanja za 2015. godinu velike i uticajne turističke organizacije TripAdvisor iz Velike Britanije.

Ovo priznanje usledilo je kao posledica uspešnih aktivnosti naše najveće kulturne institucije na promovisanju ne samo svojih kulturnih sadržaja u vidu predstava, nego i istorije pozorišta, a samim time i kulturne tradicije Grada Beograda i Republike Srbije kroz niz manifestacija i izložbi u Muzeju Narodnog pozorišta.

Osim ovoga, u saradnji sa Turističkim organizacijama Srbije i Beograda, naš nacionalni teatar postao je nezaobilazna destinacija za sve veći broj turističkih grupa koje dolaze u naš glavni grad i tom prilikom se upoznaju sa njegovim glavnim znamenitostima.

Poseta Narodnom pozorištu inače uključuje upoznavanje sa istorijatom ustanove u Muzeju, obilazak scena i radionica, umetnički program i osveženje, sve u saradnji sa zaposlenima u kući, inače vrhunskim profesionalcima iz svojih oblasti.

I tokom letnje pauze, zbog sve veće tražnje, Narodno pozorište će ugostiti grupe i ture koje će dolaziti u naš glavni grad, i time nastaviti svoju umetničku i društvenu misiju.

O Bojana Djurovic

GiO urednica, mail: bojana.djurovic@gradskimagazin.rs

Proveri takođe

, Kompanije Mondelēz International and Lotus Bakeries udružile snage u nameri da omoguće rast brenda Biscoff® u Indiji i kreiraju kobrendirane inovacije u kategoriji čokolade na ključnim tržištima, Gradski Magazin

Kompanije Mondelēz International and Lotus Bakeries udružile snage u nameri da omoguće rast brenda Biscoff® u Indiji i kreiraju kobrendirane inovacije u kategoriji čokolade na ključnim tržištima

Mondelēz će vršiti proizvodnju, plasman, distribuciju i prodaju Lotus Biscoff® brenda u Indiji, značajno šireći …

, Elegantan dom uz komode u kašmir dekoru, Gradski Magazin

Elegantan dom uz komode u kašmir dekoru

Ukoliko želite istaknuti detalj u vašem enterijeru, razmislite o komodi. Pored izraženog stila, komoda je …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin