Još lakše i brže do Addiko brzih keš kredita, Još lakše i brže do Addiko brzih keš kredita, Gradski Magazin

Još lakše i brže do Addiko brzih keš kredita

Koliko često ste bili u situaciji da ste s nestrpljenjem iščekivali odgovor banke na vaš zahtev za kredit, ali nažalost, odgovor nije stigao u predviđenom roku? A tek koliko puta vam je nedostajao samo još jedan papir da biste uspešno aplicirali?

Još lakše i brže do Addiko brzih keš kredita, Još lakše i brže do Addiko brzih keš kredita, Gradski Magazin
Još lakše i brže do Addiko brzih keš kredita 3

Imajući na umu upravo te izazove, Addiko banka ovog leta pokreće novu keš kredit kampanju, pod simboličnim nazivom „Addiko obećanje“, u želji da građanima kojima je potreban keš obezbedi brz odgovor, kako bi do svog željenog cilja došli već istog dana.

Specifičnost ove zanimljive kampanje je upravo u tome što Addiko banka svim zainteresovanim klijentima daje obećanje da će na svaki njihov zahtev za keš kreditom, koji je podnet u ekspozituri i ispunjava definisane uslove, odgovoriti u roku kraćem od 30 minuta. U suprotnom, Banka plaća klijentu prvu ratu kredita, jer je prekršila obećanje.

“Jednostavnost i brzina su apsolutni aduti poslovanja Addiko banke što ovom kampanjom dodatno želimo da potvrdimo. U pozadini svega je i ovoga puta naša namera da klijentima omogućimo brzi odgovor na svaki njihov zahtev, odnosno informaciju da li i na koji način u ostvarenju svojih planova mogu da računaju na Addiko podršku. Zahvaljujući bogatom iskustvu, kao i efikasnim procedurama, Addiko banka se uvek trudi da na sve zahteve klijenata odgovori u najkraćem mogućem roku, što je za građane od izuzetno velike važnosti posebno u situacijama kada im je neophodna brza i sigurna podrška Banke,” izjavila je Vanja Vuletić, izvršna direktorka Sektora za poslovanje sa stanovništvom i digitalno bankarstvo Addiko banke.

Kampanja „Addiko obećanje“ će trajati od 28. avgusta do 31. oktobra ove godine i odnosi se samo na Addiko keš kredite uz prenos zarade i za koje su klijenti podneli zahtev u nekoj od Addiko ekspozitura.

Mogući iznos kredita se kreće od 30.000 do 1.000.000 dinara (uz mogućnost refinansiranja postojećih obaveza), dok je maksimalna ročnost kredita 71 mesec.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Kuhinje sa stilom – balans estetike i funkcionalnosti , Gradski Magazin

Kuhinje sa stilom – balans estetike i funkcionalnosti 

Prilikom uređenja kuhinje važno je osigurati balans između estetike i funkcionalnosti. Uređenje vaše kuhinje trebalo …

Wizz Air uvodi posebne letove iz Srbije na Evropsko fudbalsko prvenstvo 2024. godine

Direktni letovi za fudbalske navijače iz Beograda do Nemačke na utakmice grupne faze reprezentacije Srbije …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin