Predstavljamo, novi voditeljski par velikog srca Jovanu i Mihajlo, Jovana, Jovana Mijović, Predstavljamo vam novi voditeljski par velikog srca, Gradski Magazin

Predstavljamo vam novi voditeljski par velikog srca

Predstavljamo vam novi voditeljski par velikog srca Jovanu i Mihajla

Mladi voditeljski par trenutno ne možete videti zajedno u istom televizijskom formatu, ali ćete njihova lica lako prepoznati! Jovana Mijović i Mihajlo Pavić rade u dve različite redakcije, dva potpuno različita programa, ali uprkos tome, svaku priliku koriste da osveže svoju saradnju i “rame uz rame” vode program nekog značajnog događaja u našoj prestonici. Jovana radi kao voditeljka kultne emisije “Modni magazin” autorke Ljiljane Drakulić, koja se trenutno emituje na 4 različita televizijska kanala u zemlji i inostranstvu. Sa druge strane, Mihajlo je najmlađi prezenter vesti u Srbiji, a od pre godinu dana, gledaoci TV PINK su ga viđali u različitim formatima: u ulozi novinara informativnih emisija, kao reportera Jutarnjeg programa ili voditelja jutarnjeg izdanja Nacionalnog Dnevnika. Privatno, njih dvoje su veliki prijatelji, dok poslovno predstavljaju dobru kombinaciju voditelja koji osim harizmom, javnost oduševljavaju i svojom humanošču.

Jovana: Počeli smo da sarađujemo od prošle jeseni, ali naše druženje datira mnogo pre toga. Mihajlo je veoma profesionalan i dobar u onome što radi, pa mi je palo na pamet da postanemo voditeljski par. Jedan od prvih velikih događaja je bio humanitarni koncert najstarijeg duvačkog orkestra u Evropi koji je imao za cilj stipendiranje najboljih mladih muzičara. Radili smo još nekoliko humanitarnih događaja zajedno, a iskreno se nadam da će ih ubuduće biti sve više.

Predstavljamo, novi voditeljski par velikog srca Jovanu i Mihajlo, Jovana, Jovana Mijović, Predstavljamo vam novi voditeljski par velikog srca, Gradski Magazin
Jovana Mijović (Foto: Ivana Čutura)

Mihajlo: Činjenica da smo prijatelji nam mnogo olakšava saradnju. Mislim da smo zbog toga pomalo u prednosti u odnosu na druge voditeljske parove jer kod nas nema sujete. Ne pravi se pitanje ko će biti prvi potpisan, ko će se slikati više… Lepo se dopunjujemo, pa čak i ako nešto “krene po zlu”, velika smo podrška jedno drugom. Jovana ima sjajnu energiju i to je veoma inspirativno!

Mladi voditelji kažu da se dosta razlikuju i da imaju drugačija interesovanja, ali kada je posao u pitanju “gledište” im je u potpunosti isto, a želja za uspehom i profesionalno ostvarenim programom – podjednako jaka.

Jovana: Spojio nas je veliki entuzijazam prema poslu, a kada nečemu pristupate sa toliko energije i kada već imate bogato iskustvo, onda takva saradnja mora da bude uspešna! Činjanica je da smo mladi na srpskom medijskom nebu, ali je dobro na samom startu pronaći kvalitetne saradnike. Nikada ne znate gde možete završiti kroz deset godina.

Mihajlo: Oboje smo veoma temeljni. Obraćamo mnogo pažnje na detalje, da mi se nekada čini da ćemo dosaditi jedno drugom. Veoma često smo na vezi kako bismo se dogovorili oko svega što nam predstoji. Srećan sam što nam je posao i izgradnja karijere oboma jedan od većih prioriteta. Kada takav način razmišljanja spojite sa prijateljstvom – shvatite koliko su vaše predispozicije za uspeh velike.

Predstavljamo, novi voditeljski par velikog srca Jovanu i Mihajlo, Jovana, Jovana Mijović, Predstavljamo vam novi voditeljski par velikog srca, Gradski Magazin
Mihajlo Pavić (Foto: Ivana Čutura)

Jovana i Mihajlo su veoma mladi, ali ambicija za kreiranjem značajnih novinarskih karijera, donela im je brojna vredna iskustva u poslednjih nekoliko godina. Iako se još uvek afirmišu u voditeljskim vodama, njih dvoje imaju u planu da svoje poslovno partnerstvo uskoro ozvaniče.

Mihajlo: Jovana je imala ideju da startujemo autorsku emisiju posvećenu aktuelnim društvenim pitanjima, toplim ljudskim pričama, mladima; emisiju koja bi se bavila svim aktuelnim pitanjima na jedan drugačiji, intimniji način. Ta ideja se već uveliko “krčka”, videćemo kako će to da se odvija.

Predstavljamo, novi voditeljski par velikog srca Jovanu i Mihajlo, Jovana, Jovana Mijović, Predstavljamo vam novi voditeljski par velikog srca, Gradski Magazin
Mihajlo Pavić i Jovana Mijović (Foto: Ivana Čutura)

Jovana: Ne bih da otkrivam mnogo detalja, jer je u pitanju samo ideja. Doduše, veoma dobra ideja! Koncept emisije jeste kolažnog karaktera ali ipak pripada produkciji informativne redakcije. Želela sam da spojim moje i Mihajlovo znanje i iskustvo i da od toga napravimo drugačiju, korisnu i profitabilnu emisiju koja će okupiti široki spektar gledalaca.

Jovaninu emisiju “Modni magazin” možete pogledati na TV KCN1, TV Nasa, Kanal9 i TV Vienna1 (Prva Becka TV), dok Mihajla možete gledati na kanalima TV Pink u okviru informativnih emisija i Jutarnjeg programa “Svitanje”.

Foto: Ivana Čutura

O Zorica Stojković

Proveri takođe

, BALKAN BUSINESS WOMEN AWARDS 2024., Gradski Magazin

BALKAN BUSINESS WOMEN AWARDS 2024.

Svečana dodela priznanja BALKAN BUSINESS WOMEN AWARDS 2024, održana je 13. maja, u hotelu Hyatt …

, Đurovićeva vizija se ostvaruje: Vrnjačka Banja očekuje rekordan broj gostiju!, Gradski Magazin

Đurovićeva vizija se ostvaruje: Vrnjačka Banja očekuje rekordan broj gostiju!

321 SRBIJA – Odlukom višečlanog stručnog žirija, prestižno godišnje priznanje Udruženja „3,2,1 Srbija“, projekta od …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin