VUČIĆ, JUG SRBIJE IDE NAPRED: VUČIĆ NAJAVIO MILIONSKA ULAGANJA U MEROŠINU I OBLAČINSKO JEZERO, Gradski Magazin

JUG SRBIJE IDE NAPRED: VUČIĆ NAJAVIO MILIONSKA ULAGANJA U MEROŠINU I OBLAČINSKO JEZERO

Predizborna kampanja SNS-a počele je velikim mitingom u Merošini, a podršku predsedniku Vučiću pružili su između ostalih, premijerka Srbije Ana Brnabić, prof. dr. Danica Grujičić, prva sa izborne liste SNS-a, mlada narodna poslanica iz Pirota Olja Petrović i direktor J.P. Stara planina Goran Karadžić, čijim zaslugama je ovaj deo juga Srbije tokom poslednjih nekoliko godina doživeo preporod.


Predsednik Srbije najavio je velike investicije u Oblačinsko jezero i Merošinu, pa će tako u narednom periodu u ovaj deo juga Srbije biti uloženo više od 5 miliona evra.

-Oko 5 miliona evra uložićemo u Merošinu i Oblačinsko jezero, jer ovaj narod ovde treba i mora da živi bolje! Uložićemo u kanalizacionu i vodovodnu mrežu, obnovićemo školu, unaprediti i modernizovati infrastrukturu, rekao je između ostalog predsednik Vučić.

VUČIĆ, JUG SRBIJE IDE NAPRED: VUČIĆ NAJAVIO MILIONSKA ULAGANJA U MEROŠINU I OBLAČINSKO JEZERO, Gradski Magazin

Da podsetimo, Merošinu i Oblačinsko jezero posetila je u više navrata i premijerka Srbije Ana Brnabić i najavila podršku svim projektima JP Stara planina na čijem čelu se nalazi Goran Karadžić. Oblačinsko jezero postalo je bogatije za hotelski biser  SP RESORT „Oblačinsko jezero“  kategorizovan sa četiri zvezdice. To je prvi smeštajni objekat izgrađen na jezeru davne 1967, a u njegovu revitalizaciju do nedavno nisu ulagana ni minimalna novčana sredstva.

Pored lidera SNS-a, na predizbornom skupu u Merošini govorili su i prva sa liste naprednjaka prof. dr Danica Grujičić, profesor Stojan Radenović i molekularni biolog dr Jelena Begović.

PRESSSERBIA

O Dalibor

Proveri takođe

, BALKAN BUSINESS WOMEN AWARDS 2024., Gradski Magazin

BALKAN BUSINESS WOMEN AWARDS 2024.

Svečana dodela priznanja BALKAN BUSINESS WOMEN AWARDS 2024, održana je 13. maja, u hotelu Hyatt …

, Đurovićeva vizija se ostvaruje: Vrnjačka Banja očekuje rekordan broj gostiju!, Gradski Magazin

Đurovićeva vizija se ostvaruje: Vrnjačka Banja očekuje rekordan broj gostiju!

321 SRBIJA – Odlukom višečlanog stručnog žirija, prestižno godišnje priznanje Udruženja „3,2,1 Srbija“, projekta od …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin