Najnovije Vesti
, Julski odmor uz nove serije, Gradski Magazin

Julski odmor uz nove serije

TJulski odmor uz nove serije, Gradski Magazinemperature koje su odavno prešle trideset stepeni i sunce koje sija više nego ikad ne moraju da predstavljaju problem ukoliko uživate u rashlađenom prostoru uz sjajne nove serije. Zavirite u Box i izaberite onu koja će vas najbolje osvežiti ovog leta!

Za dva dana na kanalu FilmBox Plus u 21h biće emitovana prva epizoda serije „Oslobođeni”. Nakon uspeha u Aziji, biznismen Aksel Borgen je zamoljen da se vrati u svoj rodni grad u Norveškoj da bi spasao značajnu lokalnu firmu bez obzira na to što je prošlo već dvadeset godina otkako je osuđen, a kasnije oslobođen za ubistvo ljubavi iz srednje škole. Ni njegova nova porodica ne zna mnogo o njegovoj prošlosti.

U petak, 5. jula, na kanalu FilmBox Premium u 21h sa emitovanjem počinje serija „Otporan na metke”. Serija prati dvojicu policajaca, Bišopa i Pajka, u poteri za najžešćim kriminalcima londonskog Ist Enda. Bišop i Pajk naizgled imaju mnogo toga zajedničkog. Oni su opaki, pametni, snalažljivi i žestoki; veza između njih je snažna kao da su braća i uvek su tu jedan za drugog. Ipak, dolaze iz potpuno različitih sredina, pa se samim tim razlikuju i njihova lična motivacija i emotivni život van službe. Pajk je ambiciozan porodičan čovek, sin odlikovanog policajca, odlučan da pođe očevim stopama, ali ne i da bude u njegovoj senci. Bišop je odrastao u domovima za napuštenu decu i na ulici, a oca nikad nije upoznao. Uprkos razlikama, njih dvojicu veže isti moralni kodeks i fantastičan su tandem, čak i kad između njih izbijaju varnice. Bišopova i Pajkova doušnica im nudi informaciju o bandi koja krade najluksuznije automobile u Londonu. Dok odlazi sa sastanka, na nju naleće nepoznat automobil koji se potom vraća u rikverc i ubija je. Odlučni da pravda bude zadovoljena, Bišop i Pajk otkrivaju moguću lokaciju odakle banda operiše i organizuju raciju. Pokušaj hapšenja propada, a Nel i Džonesi bivaju kidnapovani. U poteri za otmičarima, Bišop otvara vatru, ali će ishod biti katastrofalan.

Za kraj nedelje, 7. jula u 21.40h, na kanalu FilmBox Extra možete pogledati prvu epizodu serije „Stubovi zemlje”. Priča govori o ratu, religijskim podelama i borbi za moć koja će uništiti mnoge živote i porodice. Engleska kruna je pod znakom pitanja kad jedina poznata naslednica pogine u brodolomu Belog broda 1120. godine. Osamnaest godina kasnije, 1138. godine, Mod, ćerka Henrija Prvog, boriće se za krunu s njegovim sestrićem Stivenom. Crkva postavlja monaha Filipa za igumana Kingsbridža, zbog čega ostaje dužnik arhiđakonu, a uskoro i biskupu, Valeranu. Ledi Alijena od Širinga odbija prosidbu Vilijama Hamlija, pa Tom Bilder i njegova porodica očajavaju kada ih Vilijam otpusti sa posla izgradnje njegove kuće. Oni u šumi sreću Elen i Džek, majku i sina koji žive slobodno u prirodi. Nakon smrti Tomove žene Agnes na porođaju i napuštanja novorođenčeta, ova družina uavršava u zamku Širing u trenutku kada ga napadaju ambiciozni Hamlijevi.

 

O Marija Nikolić

Proveri takođe

EU proširenje  – Quo Vadis (kuda idete)?, Gradski Magazin

EU proširenje – Quo Vadis (kuda idete)?

Koji su trenutni izazovi sa kojima se suočava Zapadni Balkan i kakvo je stanje sa …

Maxi pekara – sinonim kvalitetnog i svežeg peciva, Gradski Magazin

Maxi pekara – sinonim kvalitetnog i svežeg peciva

Sveži hlebovi i peciva, sastojci koji se koriste prilikom njihove izrade, kao i način na …

Leave a Reply

Your email address will not be published.