Najnovije Vesti
seks, Jutarnji seks za zdraviji život, Gradski Magazin

Jutarnji seks za zdraviji život

Kada otvorite oči ujutru, nemojte odmah pomišljati na hrpu obaveza koje vas očekuju u toku dana. Jednostavnije je ako pomislite na seks. Prvi jutarnji seks doprinosi jačanju zdravlja, utiče na lepotu ali i održava vezu.

Za većinu radnog sveta pravi jutarnji pakao je zvuk budilnika. Uvek nam se čini da zvoni onda baš kada najslađe spavamo. Pa ako smo već primorani da ustajemo ujutru, onda ne bi bilo loše da navijemo sat malo ranije. Prvo započnite jutro tako što ćete razmeniti nežnost sa partnerom pa tek onda obavljajte rutinski posao. Naučnici su dokazali da osobe koje upražnjavaju jutarnji seks, imaju zdrav i srećan život u odnosu na one koji to ne rade.

Jutarnji seks za zdraviji život, Gradski Magazin

Ipak, da biste se osećali sveže, skoknite do kupatila i „bacite“ mlaz vode na sebe. Takođe, operite zube ljutom pastom jer to može stimulisati vašeg partnera tokom oralnog seksa tako što ćete mu pružiti osećaj „toplo-hladno“.

Drage devojke, kada vaš muškarac spava u njemu se muški hormon, testosteron, luči tokom noći. Kada ustane, njegovo telo i seksualna želja je na najvišem nivou i spreman je da devojci pruži akciju koja će je dovesti do vrhunca. Zato ne propuštajte dobro raspoloženje vašeg muškaraca, nego ugrabite priliku.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Dr sci. Emilija Stojanović, DR SCI. EMILIJA STOJANOVIĆ (28) PREMA EXPERTSCAPE LISTI JEDNA JE OD TOP 10 BASKETBALL EKSPERATA U SVETU, Gradski Magazin

DR SCI. EMILIJA STOJANOVIĆ (28) PREMA EXPERTSCAPE LISTI JEDNA JE OD TOP 10 BASKETBALL EKSPERATA U SVETU

Dr sci. Emilija Stojanović (28. godina) iz Niša, rangirana je u top 10 svetskih istraživača …

Globos osiguranje, Globos osiguranje, broj 1 u ažurnosti rešavanja odštetnih zahteva u autoodgovornosti, Gradski Magazin

Globos osiguranje, broj 1 u ažurnosti rešavanja odštetnih zahteva u autoodgovornosti

Zvanični podaci NBS potvrđuju: Globos osiguranje je broj 1 na srpskom tržišu u ažurnosti rešavanja …

Leave a Reply

Your email address will not be published.