Najnovije Vesti
„Južni vetar“, „Južni vetar“ premijerno u Centru „Sava“ i tri sale „Sinepleksa“, Gradski Magazin

„Južni vetar“ premijerno u Centru „Sava“ i tri sale „Sinepleksa“

Premijera filma „Južni vetar“ biće održana danas u Velikoj dvorani Centra „Sava“, a zbog velikog interesovanja film će iste večeri premijerno biti prikazan i u tri sale bioskopa „Sinepleks“ u tržnom centru „Ušće“.

Glavnog junaka u filmu, Petra Maraša, tumači Miloš Biković koji je, na konferenciji za medije održanoj u bioskopu „Roda Sinepleks“, rekao da je glavna vrednost filma psihološka uverljivost likova i dodao da su svi glumci uradili sjajan posao.

„Što se tiče mog junaka, to je momak koji je svoj talenat i strast prema kolima i brzoj vožnji mogao da ostvari na drugačiji način, da je išao težim putem. Međutim, a to i jeste jedna kritika društva u kome živimo, mlad čovek ukoliko želi da dobije sve odmah, da ostvari svoje ambicije nateran je da krene pogrešnim putem, a ono što je za mene bilo zanimljivo je kako jedna pogrešna odluka dovede do niza događaja koje čoveka izmene do neprepoznatljivosti“, rekao je Biković.

Dragan Bjelogrlić je rekao da mu je drago da je ponovo jedan domaći film izazvao pažnju javnosti.

Primetio je da su ranije bioskopi lošije izgledali, ali su sale bile prepune i svaka premijera domaćeg filma je u Beogradu bila događaj.

„Sad imamo lepe sale, ali, nažalost, kada su domaći filmovi u pitanju, često nisu baš popunjene, a ovaj film će, čini mi se, posle duže vremena vratiti publiku u bioskope“, naveo je Bjelogrlić.

Srđan Žika Todorović je istakao da je film Južni vetar fenomenalan i pozvao sve da dođu u bioskope.

Učesnici konferencije prisetili su se i nedavno preminulog glumca Nebojše Glogovca, kome je uloga u filmu Južni vetar bila poslednja.

„Ja sam prvi put radio sa Nebojšom upravo na ovom filmu. Bio je izrazito topao čovek, duhovit, obrazovan, dubok, veliki glumac i bilo je zadovoljstvo gledati ga u kadru“, rekao je Biković i dodao da je Glogovca, kao i sve velike ljude, karakterisala jednostavnost.

Foto: Promo

Izvor: PRessSerbia

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Najbolji prijatelj strastvenih kuvara – kuhinja „LIVIA“, Gradski Magazin

Najbolji prijatelj strastvenih kuvara – kuhinja „LIVIA“

Koji god obrok da pravimo za našu porodicu, važno nam je da je zdrav i …

Svi pričaju o Ordinacija Lilo, Gradski Magazin

Svi pričaju o Ordinacija Lilo

U vreme pandemije korona virusa, boravak u kućama je „naterao“ ljude da sagledaju svoje zdravstveno …

Jedan komentar

  1. Šteta je kako su ljudi naikli da sve gledaju od kuće danas, sve je preko neta i gubi se taj najbolji osećaj bioskopa. Ja se jako radujem ovom filmu kao i bioskopu, vreme je da malo vratimo našu kinematografiju na noge.

Leave a Reply

Your email address will not be published.