fotografije, Kad muškarci prave selfi fotografije ?!, Gradski Magazin

Kad muškarci prave selfi fotografije ?!

Selfiji i druge fotografije koje mnoge žene postavljaju na društvenim mrežama postali su toliko masovni da su nastali posebni žanrovi. Ovako to izgleda kad ženske selfije prave muškarci.

Nalog brosbeingbasic na Instagramu postao je prilično popularan zbog fotografija koje na njemu postavljaju mnogi muškarci koji žele da pokažu kako bi izgledalo kada bi oni počeli da stavljaju fotografije poput onih koje mnoge korisnice najčešće postavljaju. Osim toga, i da satirično pokažu i ismeju da mnoge fotografije koje žene postavljaju uopšte nisu spontane niti prirodne, poput onih kada ih neko bez njihovog znanja uslika dok u donjem vešu stoje ispred prozora, poziranja sa trudničkim stomakom ili filozofskog promišljanja života uz kafu dok su ušuškane u ogroman šal.

fotografije, Kad muškarci prave selfi fotografije ?!, Gradski Magazin
brosbeingbasic
fotografije, Kad muškarci prave selfi fotografije ?!, Gradski Magazin
brosbeingbasic

Naravno, tu su i fotografije jutarnje meditacije, kućnih ljubimaca, obroka, kolača, ležernog odmaranja ispred televizora, selfija u ogledalu i drugih tipičnih fotografija koje žene vole da podele na mrežama.Opisi fotografija takođe ismevaju broj haštagova i ponekad besmislena objašnjenja i tvrdnje, poput: „Ne može ni sat vremena da prođe a da ne napravim selfi“, „Previše blagosloven da bi bio pod stresom“, „Učinite svaki dan posebnim“ itd.

O Jelena Filipović

Proveri takođe

Pravopis, 100 NAJČEŠĆIH GREŠAKA U PRAVOPISU KOJE SVI SRBI PRAVE: I najškolovanijim ljudima se dešavaju OVI Propusti!, Gradski Magazin

100 NAJČEŠĆIH GREŠAKA U PRAVOPISU KOJE SVI SRBI PRAVE: I najškolovanijim ljudima se dešavaju OVI Propusti!

Obnovite znanje! U doba digitalnih tehnologija, posebno kod mlađih generacija, pravila pravopisa se sve više …

Znaka, 3 ZNAKA POČETKOM JUNA OČEKUJE VELIKI PREPOROD: Mogu da zaborave na probleme, sve će im ići od ruke i zaradiće BRDO PARA, Gradski Magazin

3 ZNAKA POČETKOM JUNA OČEKUJE VELIKI PREPOROD: Mogu da zaborave na probleme, sve će im ići od ruke i zaradiće BRDO PARA

Astrološke prognoze idu veoma u prilog određenim pripadnicima Zodijaka, a posebno im se smeše srećne …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin