, KADA DOM POSTANE KUĆNI BIOSKOP UŽITAK SE KREIRA PO SOPSTVENOJ MERI, Gradski Magazin

KADA DOM POSTANE KUĆNI BIOSKOP UŽITAK SE KREIRA PO SOPSTVENOJ MERI

, KADA DOM POSTANE KUĆNI BIOSKOP UŽITAK SE KREIRA PO SOPSTVENOJ MERI, Gradski MagazinDa li ste spremni za jesen koja nam dolazi? Vreme je da menjamo ritam. Slobodno vreme koje smo provodili napolju i u spoljnim aktivnostima, selimo u dom. Naš životni prostor ponovo postaje mesto gde treba da pronađemo i relaks, ali i zabavu. Čitanje knjiga, društvene igre i druženje sa najbližima svakako su deo aktivnosti koje nam slede u narednim mesecima, ali gledanje omiljenih serija i filmova je globalna aktivnost kojoj, složićete se, nismo ni mi odoleli. Kako da od toga napravimo apsolutni plezir? Pretvaranjem sopstvenog doma u bioskop, u kome ćemo mi diktirati vreme projekcije, izbor repertoara, izbor posluženja.

Za sve koji su odlučni u ideji da jesen i zimu koje nam stižu oboje kvalitetom prikaza i zvuka omiljenih sadržaja u sopstvenom domu, tu je Samsung NEO QLED linija televizora. Ova linija televizora napravljena je upravo tako da svaka filmska projekcija u udobnosti sopstvenog doma bude idealno rešenje za kišno, hladno, vetrovito veče. Zahvaljujući inovativnim tehnološkim karakteristikama sa novom linijom televizora, iskustvo gledanja postaje besprekorno.

Samsung Neo QLED televizori su super inteligentni, multifunkcionalni, jednostavni za korišćenje i lako povezivi sa kućnim uređajima i kao takvi zaista predstavljaju najnovija dostignuća u tehnologiji i veštačkoj inteligenciji. Dizajnerske inovacije na Neo QLED televizorima, poput Infinity One Design koncepta koji gotovo eliminiše ivice televizora, kao i Slim One koncepta za lakše spajanje priključaka, učiniće da se novi uređaj u potpunosti uklopi u enterijer doma u kome svi elementi reflektuju naš stil.

Sa poboljšanim zvučnim mogućnostima, zahvaljujući Object Tracking Sound Pro tehnologiji, koja prati scene na ekranu, doživljaj će biti još autentičniji. Ukoliko se odlučite da omiljeni film gledate u vreme dok je vaše okruženje i dalje aktivno uz dopiranje pozadinske buke, bez brige! Active Voice Amplifier tehnologija pojačaće glasove na ekranu pa vam neće promaknuti ni šaputanje omiljenih likova, a SpaceFit tehnologija pružiće odlično akustično iskustvo bez obzira gde ste se smestili u prostoru.

Doživljaj čistije i oštrije slike nego ikada pre, je zagarantovan. Uz prikaz sa stopostotnom dubinom boja, Neo QLED televizori koriste Quantum Dot tehnologiju koja analizira nivo svetlosti na sceni i optimizuje boje na ekranu kako bi u potpunosti odgovarale ambijentu. Opcija Adaptive Picture automatski menja svetlinu i kontrast ekrana u odnosu na svetlosne uslove i sam sadržaj, dok Ultra Viewing Angle daje korisnicima detaljnu sliku bez obzira gde sede u odnosu na ekran. Čak i isključeni Neo QLED televizori su savršen deo svakog prostora, jer uz Ambient Mode+ tehnologiju koja analizira okolinu, sadržaj na ekranu dok je isključen stapa se sa ostatkom ambijenta.

Brojne aplikacije čine ove modele višefunkcionalnim. Za one koji žele da budu fit i to postignu u sopstvenom domu bez odlaska u teretane tu je aplikacija Samsung Health za vežbanje uz ličnog virtuelnog trenera koja dolazi uz Neo QLED 8K i 4K televizore. Google Duo i PC on TV opcija omogućavaju korišćenje celog MS Office 365 softverskog paketa na televizoru, a uz Super UltraWide GameView opciju za igranje na ekranu rezolucije od čak 32:9, kao i poseban Game Bar koji prati performanse video igara ova serija za gejmere zaista predstvljaja jedinstveni užitak.

Više informacija o Samsung Neo QLED seriji i dostupnim modelima pogledajte na https://www.samsung.com/rs/tvs/qled-tv/highlights/

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Uživanje u prazničnoj trpezi, Gradski Magazin

Uživanje u prazničnoj trpezi

Uskršnji praznici su vreme radosti, obnove i zajedništva. Jedan od najlepših načina da se ove …

, Značajne promene na čelu kompanije Nelt u Bosni i Hercegovini, Gradski Magazin

Značajne promene na čelu kompanije Nelt u Bosni i Hercegovini

Cerovina novi potpredsednik Grupe, Sikimić od 1. maja nova izvršna direktorka Nelt Grupa je u …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin