, Kada kiša pokvari planove, uživajte u filmovima, Gradski Magazin

Kada kiša pokvari planove, uživajte u filmovima

Svi smo jedva čekali jun i visoke temperature, međutim, kiša i malo hladnije vreme ipak ne odustaju. Zbog toga, ukoliko se spremite za večernju šetnju ili izlazak, a vremenski uslovi imaju neke druge planove za vas, možda je najbolje rešenje da ih poslušate i uživate u svom domu u fenomenalnom televiziskom sadržaju na FilmBox kanalima.

U sredu će se na kanalu FilmBox Extra emitovati film „Kosmički greh“, pa nema razloga da ne odgledate ovu fenomenalni spoj akcije i naučne-fantastike. Sedmoro odmetnutih vojnika započinje preventivni udar na novootkrivenu vanzemaljsku civilizaciju, u nadi da će okončati međuzvezdani rat i pre nego što je započeo. Kako će i da li će rešiti problem pred kojim su se našli, saznaćete od 21h.

Ukoliko ste ljubitelj italijanske kinematografije, film „Srećnica“ će vam se sigurno dopasti. To je priča o mladoj majci sa neuspelim brakom iza sebe, koja se svakodnevno bori da ostvari svoj san i otvori frizerski salon. Ona stavlja sve na kocku, pokušava da se oslobodi, stekne nezavisnost i pravo na sreću. Film možete pogledati u četvratak od 21h na kanalu FilmBox Premium.

U odličnom filmu „Svetioničari“ moći ćete da uživate u subotu od 19.25h. Set Atkins je čuvar svetionika na dalekoj plaži Kejp Koda 1912. godine. Njegova asistentkinja iznenada napušta posao jer ne može više da toleriše njegove ispade i mizoginiju. Ostavljen je da svetionik čuva potpuno sam, sve dok voda na obalu ne izbaci tajanstvenog mladića, koji ubrzo izražava želju da postane Setov novi asistent. Ubrzo počinju da razmenjuju priče iz prošlosti i iskustva sa ženama, ali će uskoro morati da se bore za naklonost predivne Rut Grejam i njene pomoćnice, gđice Baskom. Film će biti emitovan na kanalu FilmBox Stars.

, Kada kiša pokvari planove, uživajte u filmovima, Gradski Magazin
Kada kiša pokvari planove, uživajte u filmovima 3

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, BALKAN BUSINESS WOMEN AWARDS 2024., Gradski Magazin

BALKAN BUSINESS WOMEN AWARDS 2024.

Svečana dodela priznanja BALKAN BUSINESS WOMEN AWARDS 2024, održana je 13. maja, u hotelu Hyatt …

, Da li čistiji vazduh u kafićima “čisti” i goste iz lokala, Gradski Magazin

Da li čistiji vazduh u kafićima “čisti” i goste iz lokala

Sve učestalije najave da bi Srbija mogla zabraniti pušenje u zatvorenom uplašila je vlasnike ugostiteljskih …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin