Beat Fit, Kada se spoje ples, pevanje, lepota i uživanje, onda je to Beat Fit!, Gradski Magazin

Kada se spoje ples, pevanje, lepota i uživanje, onda je to Beat Fit!

Beat Fit, studio za ples i fitnes, organizuje audiciju za nove plesačice koje bi se pridružile ovoj multitalentovanoj grupi.

U nedelju, 28. decembra u Novom Bitefartcafe-u na adresi Mitropolita Petra 8, biće izabane nove članice Beat Fit Studia. Audicija je otvorena za sve talentovane devojke koje se bave plesom rekreativno ili profesionalno, starosti od 18 do 30 godina. Ko voli scenu, igranje, teatar, nastupe, kostime i sjaj reflektora, a poseduje kreativnost i talenat može da se prijavi na telefon 060 156 1334 ili  posalje prijavu na mejl: eleonora.beatfit@gmail.com.

Beat Fit ima svoju viziju i brend koji gradi. Studio je urbanog stila I karaktera, pa samim tim okuplja i urbanu ekipu. U studiju se neguju Fitness i Dance, a sve u cilju promovisanja zdravijeg stila života, pogotovo širenja te misije među mladima i njihovo sklanjanje sa ulice. U prve 2 godine u okviru Dance programa razvijali su se nastupi kabaretskog karaktera iz ljubavi prema teatru, pa je program obogaćen i pevanjem. Beat Fit studio je nastupao u Bitefartcafeu, Chopper Cafeu, Šumadija Palasu i Crown Plazi i Café Bar Philip.  

U planu je razvijanje kabaretskog performansa sa muzičarima da proizvede celu malu predstavu, projekat u koji će biti uključene i nove članice.

 

O Gradski Magazin

Proveri takođe

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

, Upotreba crnih detalja u modernom dizajnu enterijera, Gradski Magazin

Upotreba crnih detalja u modernom dizajnu enterijera

Prilikom uređenja enterijera čak i najsitniji elementi imaju moć da preobraze prostor i unesu željenu …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin