Beat Fit, Kada se spoje ples, pevanje, lepota i uživanje, onda je to Beat Fit!, Gradski Magazin

Kada se spoje ples, pevanje, lepota i uživanje, onda je to Beat Fit!

Beat Fit, studio za ples i fitnes, organizuje audiciju za nove plesačice koje bi se pridružile ovoj multitalentovanoj grupi.

U nedelju, 28. decembra u Novom Bitefartcafe-u na adresi Mitropolita Petra 8, biće izabane nove članice Beat Fit Studia. Audicija je otvorena za sve talentovane devojke koje se bave plesom rekreativno ili profesionalno, starosti od 18 do 30 godina. Ko voli scenu, igranje, teatar, nastupe, kostime i sjaj reflektora, a poseduje kreativnost i talenat može da se prijavi na telefon 060 156 1334 ili  posalje prijavu na mejl: eleonora.beatfit@gmail.com.

Beat Fit ima svoju viziju i brend koji gradi. Studio je urbanog stila I karaktera, pa samim tim okuplja i urbanu ekipu. U studiju se neguju Fitness i Dance, a sve u cilju promovisanja zdravijeg stila života, pogotovo širenja te misije među mladima i njihovo sklanjanje sa ulice. U prve 2 godine u okviru Dance programa razvijali su se nastupi kabaretskog karaktera iz ljubavi prema teatru, pa je program obogaćen i pevanjem. Beat Fit studio je nastupao u Bitefartcafeu, Chopper Cafeu, Šumadija Palasu i Crown Plazi i Café Bar Philip.  

U planu je razvijanje kabaretskog performansa sa muzičarima da proizvede celu malu predstavu, projekat u koji će biti uključene i nove članice.

 

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Milka pokreće veliku nagradnu igru OMILJENI MILKA UKUS, Gradski Magazin

Milka pokreće veliku nagradnu igru OMILJENI MILKA UKUS

Milka, jedan od najpoznatijih svetskih brendova čokolade, poziva vasda učestvujete u velikoj nagradnoj igri pod …

Modne istorijske priče iz srca grada, Gradski Magazin

Modne istorijske priče iz srca grada

 Malo ko danas zna, kada prolazi ulicom Kneza Mihaila u Beogradu, da su neke od …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin