Najnovije Vesti
Beat Fit, Kada se spoje ples, pevanje, lepota i uživanje, onda je to Beat Fit!, Gradski Magazin

Kada se spoje ples, pevanje, lepota i uživanje, onda je to Beat Fit!

Beat Fit, studio za ples i fitnes, organizuje audiciju za nove plesačice koje bi se pridružile ovoj multitalentovanoj grupi.

U nedelju, 28. decembra u Novom Bitefartcafe-u na adresi Mitropolita Petra 8, biće izabane nove članice Beat Fit Studia. Audicija je otvorena za sve talentovane devojke koje se bave plesom rekreativno ili profesionalno, starosti od 18 do 30 godina. Ko voli scenu, igranje, teatar, nastupe, kostime i sjaj reflektora, a poseduje kreativnost i talenat može da se prijavi na telefon 060 156 1334 ili  posalje prijavu na mejl: eleonora.beatfit@gmail.com.

Beat Fit ima svoju viziju i brend koji gradi. Studio je urbanog stila I karaktera, pa samim tim okuplja i urbanu ekipu. U studiju se neguju Fitness i Dance, a sve u cilju promovisanja zdravijeg stila života, pogotovo širenja te misije među mladima i njihovo sklanjanje sa ulice. U prve 2 godine u okviru Dance programa razvijali su se nastupi kabaretskog karaktera iz ljubavi prema teatru, pa je program obogaćen i pevanjem. Beat Fit studio je nastupao u Bitefartcafeu, Chopper Cafeu, Šumadija Palasu i Crown Plazi i Café Bar Philip.  

U planu je razvijanje kabaretskog performansa sa muzičarima da proizvede celu malu predstavu, projekat u koji će biti uključene i nove članice.

 

O Gradski Magazin

Proveri takođe

PEPCO otvara prvu radnju u Srbiji i otkriva šta će imati u ponudi od 23. oktobra, Gradski Magazin

PEPCO otvara prvu radnju u Srbiji i otkriva šta će imati u ponudi od 23. oktobra

PEPCO, najveći maloprodajni lanac neprehrambenih proizvoda u Evropi sa najbržom stopom rasta, otvara prve dve …

   COVID pandemija ubrzala rast svesti o važnosti reciklaže – 86% Evropljana smatra da je neophodno više učiniti za životnu sredinu, Gradski Magazin

  COVID pandemija ubrzala rast svesti o važnosti reciklaže – 86% Evropljana smatra da je neophodno više učiniti za životnu sredinu

Velika većina Evropljana izjavila je da će, nakon COVID-19, biti važnije nego ikad da brinemo …

Leave a Reply

Your email address will not be published.