, Kada ste kod kuće, zaboravite na posao, Gradski Magazin

Kada ste kod kuće, zaboravite na posao

Danas, kada živimo brže nego ikada i kada nam poslovne obaveze zauzimaju najveći deo dana, često ne znamo da „povučemo ručnu”. Međutim, kako su uvek najlepši trenuci oni koje provodimo sa našim najbližima, za njih uvek treba pronaći vremena. Baš zbog toga, zajedničko gledanje filmova može biti idealan način za kućni, porodični odmor, a u nastavku vam predlažemo u kojim filmovima možete uživati u toku ove nedelje.

U četvrtak će se od , Kada ste kod kuće, zaboravite na posao, Gradski Magazin23h na kanalu FilmBox Extra emitovati film „Gospođica Niko I Ništa“ u kome Leslie Bibb, Adam Goldberg, Vivica A. Fox, Brandon Routh, Missi Pyle, Kathy Baker i Barry Bostwick tumače glavne likove. U ovoj komediji, Sarah Jane je nesrećna u ljubavi, živi sa svojom ekscentričnom majkom i radi u firmi Judge Pharmaceuticals kao sekretarica bez ikakve perspektive za unapredjenje. Iznenadno dobija unapređenje, ali ujedno nailazi i na novi svet pun konkurencije od strane drugih poslovodja, spletki i komplikacija. Sara počinje da eliminiše konkurenciju na jedini način koji zna… Ubija. Na putu ka vrhu upoznaje muškarca svojih snova – detektiva Billa Malloya, koji namerava da otkrije tajne smrti u Judge Pharmaceuticals.

Ukoliko volite da se udubite u ozbiljne filmove i dramatične situacije, predlažemo da ispratite radnju filma „Bezumlje“ u kome je mlada žena protiv svoje volje odvedena je u mentalnu ustanovu, gde je suočena sa svojim najvećim strahom. Ali, postavlja se pitanje da li je on stvaran ili je samo proizvod njene mašte? Ovaj spoj drame, horora i mistike možete pogledati u petak sa početkom od 22:50h na kanalu FilmBox Premium, a u glavnim ulogama ćete videti Claire Foy, Joshua Leonarda i Jaya Pharoaha.

, Kada ste kod kuće, zaboravite na posao, Gradski Magazin

Za kraj nedelje predlažemo sadržaj na kanalu FilmBox Stars, a posebno obratite pažnju na komediju „Pre nego što kažeš DA“. Za Džordža Muraja nema na svetu ništa važnije od njegove verenice Džejn. Međutim, ona nije sigurna u svoja osećanja jer joj je bivši muž Dag slomio srce. Džordž zbog toga mašta da vrati vreme do pre nego što se Džejn udala. Njegova želja se ispunjava i on ima par dana da je ubedi da je on ljubav njenog života. Svaki sekund je bitan i on mora da uradi sve što može kako bi ženu koju voli naterao da se zaljubi u njega, pre nego što napravi životnu grešku. Glavne uloge tumače David Sutcliffe, Jennifer Westfeldt i Lauren Holly, a film će početi sa emitovanjem od 16:15h.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj, Gradski Magazin

Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj

Kada pristupamo uređenju kuhinje, važno je obratiti pažnju na svaki detalj. Od izbora nameštaja i …

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin