Kako da vam radna nedelja prođe lakše i zabavnije, Gradski Magazin

Kako da vam radna nedelja prođe lakše i zabavnije

Nova radna nedelja predstavlja i vreme novih radnih planova i obaveza, a kako se svaki zadatak uvek lakše odradi kada smo odmorni, u ovo vreme treba uračunati i sate uživanja. Mi vam, kao i svake nedelje, predlažemo najbolji način kako da iskoristite delove dana u kojima ćete se posvetiti sebi i svom omiljenom hobiju – gledanju filmova.

Kako da vam radna nedelja prođe lakše i zabavnije, Gradski Magazin

Već u sredu možete udobno da se smestite u svoju omiljenu fotelju i od 21h pogledate film „Pogodi i beži“ u kome glavne uloge igraju Cooper Bradley, Arnold Tom i Bell Kristen. U ovoj priči vozač koji je davno pomagao kriminalcima u begu sa mesta zločina, riskira svoj novi identitet koji je dobio u programu zaštite svedoka, kako bi pomogao svojoj devojci. Film će se emitovati na kanalu FilmBox Extra.

Četvrtak rezervišite za kanal FilmBox Premium i film „Bokser“ koji govori o Benu, mladiću problematične prošlosti. Konačno dolazi dan kada Ben treba da izađe iz zatvora. On želi da promeni svoj život i postane bolji čovek. Na svom životnom putu susreće Džoa, bivšeg bokserskog trenera koji mu pomaže da postane prvak. Ben preduzima sve u postizanju cilja koji si je postavio i čini se da uz pomoć novog prijatelja to može postići. Nije motivisan samo pobedom, već i Natalijom u koju je ludo zaljubljen. Početak filma zakazan je za 19:25h.

Kako da vam radna nedelja prođe lakše i zabavnije, Gradski MagazinU nedelju se opustite uz fenomenalne kadrove filma „Čovek od poverenja“ koji će se emtiovati na kanalu FilmBox Stars sa početkom u 21h. Ovo je triler priča o Beriju Monkovu, mladom harizmatičnom biznismenu koji postaje imućni direktor i stiže do samog vrha uz pomoć laži, prevara i krađe.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

POČELO JE PRIJAVLJIVANJE ZA ČETVRTU “PEKARIJADU”, Gradski Magazin

POČELO JE PRIJAVLJIVANJE ZA ČETVRTU “PEKARIJADU”

Najtalentovaniji domaći pekari, posle pauze od tri godine,  imaće priliku da se 2023. takmiče na …

Decembarski dani u duhu najboljih filmova, Gradski Magazin

Decembarski dani u duhu najboljih filmova

Sve hladniji dani su pred nama, a idealan način da im prkosite jeste da se …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin