BENU apoteke, Kako do apoteke i tokom policijskog časa? Proizvodi iz BENU apoteke dostupni na Donesi.com, Gradski Magazin
Foto: Pixabay

Kako do apoteke i tokom policijskog časa? Proizvodi iz BENU apoteke dostupni na Donesi.com

Beograd, 18.04.2020 –  Počevši od danas, građani Beograda, Novog Sada i Niša, a od iduće nedelje i Kragujevca i Pančeva, imaće priliku da putem platforme Donesi.com poruče proizvode iz BENU apoteke zahvaljujući uspostavljanju saradnje između ove dve kompanije.


Posebnu prednost ovog načina kupovine predstavlja mogućnost isporuke sve do 23h, tj. čak i u vreme praznika i trajanja policijskog časa.

U susret višednevnoj zabrani kretanja, mnogi građani kupovinu su obavili pre praznika, pa smo u prethodnim danima viđali redove ispred prodavnica i apoteka. Međutim, ukoliko ste nešto zaboravili i ako vam ovog vikenda zatreba kozmetika ili medicinsko srestvo, obradovaće vas vest da su proizvodi iz BENU apoteke sada dostupni i na Donesi.com. Dosad ste putem ovog internet servisa mogli da naručite omiljenu hranu, a sada vas na narandžasto – beloj aplikaciji i sajtu čeka preko 400 artikala iz asortimana najvećeg lanca apoteka u Srbiji.

“Naša kompanija posluje od 2006. godine, a potrebe i zadovoljstvo korisnika oduvek su nam na prvom mestu. Turbulentan razvoj događaja u nedeljama iza nas otežao je snabdevanje građana i uz zahteve koje smo dobijali od korisnika, uvideli smo da svojim angažovanjem možemo dodatno da doprinesemo rešavanju aktuelnih izazova. Budući da smo na polju dostave hrane uspostavili dobro uhodan sistem, odlučili smo da proširimo ponudu i uvrstimo artikle koji su svima nama često neophodni. Zahvaljujući našim partnerskim dostavljačima, koji su među herojima ovog vremena, narudžbina će na vratima korisnika biti u najkraćem roku. – izjavio je Srđan Stanković, Izvršni direktor Donesi.com.

Naručivanje putem ove platforme je jednostavno i vrši se putem web sajta ili Donesi aplikacije. Ukoliko već nemate nalog, možete se registrovati uz svoju mejl adresu, kao i putem Google ili Facebook profila. Nakon unosa adrese za dostavu, dobićete spisak objekata koji vrše isporuku na tu lokaciju. Pronađite BENU aporteku i dodajte u korpu proizvode, izaberite željeni način plaćanja i sačekajte dostavljača. Ukoliko narudžbinu plaćate online, dostupna je i usluga beskontaktne dostave, uz koju pošiljka do vaših vrata stiže po posebnoj bezbednosnoj proceduri.

Foto: Pixabay

Izvor: PRessSerbia

O Marija S.

Proveri takođe

, Drugo i još veće izdanje HR.Weekenda: Interdisciplinarne teme i najveći stručnjaci ove jeseni u Rovinju, Gradski Magazin

Drugo i još veće izdanje HR.Weekenda: Interdisciplinarne teme i najveći stručnjaci ove jeseni u Rovinju

Drugo izdanje izuzetno uspešnog HR.Weekenda održaće se i ove godine u sklopu Weekenda.17, i to …

, Osvežite vaš dom kombinacijom modernog nameštaja i kreativnih tapeta, Gradski Magazin

Osvežite vaš dom kombinacijom modernog nameštaja i kreativnih tapeta

Osvežite vaš dom kombinacijom modernog nameštaja i kreativnih tapeta Kada uređujemo naš životni prostor trudimo …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin