, Kako najbolje kombinovati beli nameštaj u domu, Gradski Magazin

Kako najbolje kombinovati beli nameštaj u domu

Prilikom uređenja doma, odabir boja koje će u njemu preovladavati je jedna od najvažnijih odluka. Ukoliko želite da postignete vedar, čist i sofisticirani ambijent, nepogrešivi izbor je beli nameštaj, koji je uvek u trendu. Njegova prednost je što se lako prilagođava drugim bojama, pa lako možete kroz pravi izbor koloritne note zidova, tepiha, ali i svih detalja u domu kreirati po želji sasvim drugačiji utisak, što će svakako doprineti atraktivnosti vašeg životnog prostora.

Ako beli nameštaj bude vaš konačan izbor, u nastavku delimo sa vama nekoliko korisnih saveta kako da ga najbolje kombinujete sa ostalim detaljima i manjim komadima nameštaja u domu.

, Kako najbolje kombinovati beli nameštaj u domu, Gradski MagazinBela se vrlo lako uklapa u bilo koji trend uređenja enterijera. Ukoliko odlučite da uz beli nameštaj u vašem domu dodate zelenu boju zidova, imate veliki spektar mogućnosti, jer su sve varijacije zelene odlične kao kontrast beloj i instant ulepšaju prostor. Dozu otmenosti će svakako uneti duboka, tamnozelena nijansa, uz koju će klasičan nameštaj za trpezariju poput komode LANDWOOD 50 i vitrine LANDWOOD 53 biti posebno istaknut, a čitav ambijent ostavljaće utisak istančanog ukusa i stila.

Drvo stvara odličan kontrast beloj i svaka prostorija u kojoj dominira beli nameštaj bi trebalo da ima malo prirodnog drveta. Drvo dekor će oplemeniti prostor, a hladan i pomalo sterilan ambijent će se transformisati u topliji životni prostor. Čak i najsvetliji drvo dekor će dodati toplinu i kontrast belom dekoru. Dovoljan je jedan komad nameštaja koji će u prostoriji napraviti ogromnu razliku, a odličan primer drveta koje će dodati toplinu vašem prostoru je bukva.

Za trpezarijski sto u belom dekoru sjajno rešenje je trpezarijski sto ATRIA, a ambijent možete dodatno utopliti tepihom ADRIA i trpezarijskim stolicama S658.

Beli nameštaj je čest izbor i kod opremanja radnih kutaka u domu ili kancelariji, budući da se lako uklapa u ostatak prostora. Radni sto NET uz komodu WIND TOWER 4 obezbediće vam dovoljno prostora za odlaganje dokumenata i kancelarijskog pribora, a za zanimljivu kompoziciju iznad stola predlažemo kombinaciju zidne police JOLIETYAS 5930, kao i HENDRIX, koje će poslužiti za potrebnu literaturu koja je uvek potrebna pri ruci, dekoraciju i omiljene sitnice. One su veoma funkcionalne, a istovremeno i atraktivne i dodatno će ulepšati prostor.

Potpuno beli nameštaj često izgleda strogo, pa dodavanje crne izgleda sjajno u kontrastu sa belom. Ukoliko nema dovoljno prostora da dodate komad nameštaja u crnom dekoru, dodatak može biti i neka zanimljiva tapeta sa paternom.

, Kako najbolje kombinovati beli nameštaj u domu, Gradski MagazinU ambijent dnevne sobe svetlijih kolorita, sjajno možete uklopiti TV policu REX, u opak belom dezenu sa belom lak folijom, koja je odraz savremenog dizajna sa sofisticiranim notom. Dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu kombinaciju klub stola M21 80×60 i klub stola M21 70×50 kao praktičan izbor koji će doprineti celokupnom izgledu dnevne sobe, unoseći svojim oblikom dinamiku, dok će ujedno doprineti i definisanju modernog stila u njenom uređenju.

Uvođenje teksture je od suštinskog značaja u belom ambijentu, a može biti u obliku tkanja tepiha, raznih materijala nameštaja ili dekoracije, poput jastučića ili prekrivača. Tekstura se takođe može uvesti kroz završne obrade zidova i podova, kao što je kamin od kamena ili drveni pod. Možete se opredeliti i za tapete koje imitiraju pločice u nekoj jarkoj boji.

Budite slobodni da se odvažite za izbor belog nameštaja u domu, jer će kombinovanje klasičnog i modernog, sa dekorativnim detaljima, dati vašem enterijeru bezvremenski izgled.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost, Gradski Magazin

Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost

Kada razmišaljamo o odabiru dobrog trpezarijskog stola, postoji nekoliko faktora na koje bi trebalo da …

, Noć muzičkog i vizuelnog spektakla uz Samsung Galaxy S24 Ultra, Gradski Magazin

Noć muzičkog i vizuelnog spektakla uz Samsung Galaxy S24 Ultra

U srcu Beograda, 22. juna Luka Beograd postala je epicentar ljubitelja muzike, pretvorivši se u …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin