, Kako odabrati mašine za pranje i sušenje veša?, Gradski Magazin

Kako odabrati mašine za pranje i sušenje veša?

Pranje i sušenje veša u zimskom periodu ume da bude prava noćna mora. Još ako imate i ograničen prostor u stanu, onda je to zaista nemoguća misija. Srećom, uz pomoć savremene tehnologije, svi kućni poslovi su maksimalno olakšani, a na nama je samo da izaberemo najbolji uređaj za maksimalan rezultat. Sve zavisi od toga – šta vam je pri kupovini mašina za pranje i sušenja veša važno? Ušteda vremena? Efikasnost? Ili možda cena? Sa Samsung uređajima dobićete ceo paket, a saznaćete i zašto… , Kako odabrati mašine za pranje i sušenje veša?, Gradski Magazin

Najefikasnija mašina za pranje veša

Opremljene najnovijim Samsung tehnologijama za uštedu energije Bespoke AI mašine za pranje i sušenje veša poseduju i ekološki osvešćene tehnologije za smanjenjenje ispuštanja mikroplastike iz odeće. Bespoke AI mašina za veš dolazi s programom pranja koji smanjuje emisiju mikroplastike iz odeće za 54 posto korišćenjem tehnologije filtera za hvatanje štetnih plastičnih čestica.

Osim smanjenja mikroplastike, Bespoke AI mašina sadrži još više ekološki razvijenih karakteristika kako bi korisnicima omogućila da iskuse svakodnevnu održivost bez žrtvovanja performansi. Ove mašine opremljene su i Samsung tehnologijom AI Ecobubble. Korišćenje hladne umesto tople vode bez dodavanja dodatnog vremena ciklusa pomaže korisnicima da uštede do 70 posto potrošnje energije uz AI Energy Mode model rada na SmartThings Energy. Takođe, osigurava visoke standarde čistoće i higijene za odeću dopuštajući deterdžentu da brzo prodre u tkanine i ukloni prljavštinu, čak i u hladnoj vodi.

Osim toga, Bespoke AI mašina za veš dolazi s AI Wash senzorima koji mere težinu veša i nivo zaprljanosti kako bi se osiguralo da se koristi optimalna količina vode, deterdženta i energije.

Sušenje veša sa većom uštedom energije

Kad je reč o sušenju veša, sušilica Bespoke AI takođe nudi različite opcije za uštedu energije. Tehnologija pumpe za zagrevanje vazduha kod sušilica Bespoke AI obezbeđuje energetski efikasniji, isplativiji i nežniji način sušenja odeće. Sa energetskom ocenom A+++, ona koristi ekološku tehnologiju Digital Inverter Compressor (digitalnog inverterskog kompresora) za najbrže i najefikasnije moguće sušenja veša. Tehnologija AI Dry (sušenja na bazi veštačke inteligencije) stalno prati temperaturu i vlažnost i vrši podešavanja kako bi veš bio optimalno osušen bez nepotrebnog trošenja energije. Korišćenjem recikliranog toplog vazduha sušilica takođe može da smanji ukupne troškove rada.

Kao i kod svih drugih uređaja linije Bespoke, oba dela kombinovane mašine za veš sa prednjim punjenjem integrisana su uslugom SmartThings, što korisnicima omogućava da kontrolišu energetsku potrošnju kod kuće koristeći uslugu SmartThings Energy. Ona omogućava jednostavno praćenje i upravljanje energetskom potrošnjom i preporučuje načine za veću efikasnost. Pored toga, usluga brige o odeći SmartThings Clothing Care omogućava optimalno upravljanje vešom u skladu sa načinom života korisnika. Na osnovu materijala od kog je odeća napravljena, obrazaca korišćenja i trenutnog godi, Kako odabrati mašine za pranje i sušenje veša?, Gradski Magazinšnjeg doba, usluga SmartThings Clothing Care preporučuje najbolji ciklus pranja i sušenja odeće i omogućava korisnicima da podese vreme pranja veša, naruče deterdžent i drugo.

Imamo još jednu dobru vest – sada je pravo vreme za njihovu kupovinu, jer dobijate čak 5 godina garancije! Više informacija o akciji saznajte na linku https://www.samsung.com/rs/offer/produzena-garancija-kucnih-aparata-2023/

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj, Gradski Magazin

Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj

Kada pristupamo uređenju kuhinje, važno je obratiti pažnju na svaki detalj. Od izbora nameštaja i …

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

Jedan komentar

  1. We have a site for sports games. You must be interested. online casino ph

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin