Najnovije Vesti
Kako pravilno da nanesemo masku za lice, Gradski Magazin

Kako pravilno da nanesemo masku za lice

Vodič za negu lica:Kako pravilno da nanesemo masku za lice

Vaša koža lica se menja u zavisnosti od godišnjeg doba. Leti će koža biti masna, a zimi ispucala. Bitno je da na pravilan način nanesete vašu masku za licu. Pre svakog nanošenja treba te se držati sledećih pravila.
Kako se nanosi maska:
1. Dobro očistite vaše lice. Nakon toga, možete naneti masku za lice. Svaka maska treba da odstoji na koži. Isperite lice mlakom voda i namažite hidratantnu kremu.
2. Većina maski, fabričkog porekla, treba da stoji na koži od tri do deset minuta. Maske za lice koje pravite od prirodnih sastojaka stoje duže jer su blage i nemaju hemijskih elemenata u sebi.
3. Za mešoviti tip kože, najbolje je koristiti dve maske – jednu za masnu kožu (brada, čelo, nos) i jednu za suvu (obrazi). Ovo je najčešći tip kože koji susrećemo. Njega trebamo da održavamo kao masnu i suvu kožu, ali u „T zoni“.
Napravite neku od vaših omiljenih maski i držite se ovih pravila. Zbalistajte u svakom godišnjem dobu i neka se vaše samopuzdanje vidi i kroz vašu kožu.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

gradskom prevozu, PROMENE U GRADSKOM PREVOZU: Evo koliko putnika će moći da uđe u autobus, Gradski Magazin

PROMENE U GRADSKOM PREVOZU: Evo koliko putnika će moći da uđe u autobus

Svi prevoznici kao i Gradsko saobraćajno preduzeće dobiće obeveštenje o preporučenom broju putnika koji bi …

Dana primirja, PARKING SLOBODAN, SVE RADI: Povodom obeležavanja Dana primirja, u sredu bez promene radnog vremena u svim trgovinskim lancima, Gradski Magazin

PARKING SLOBODAN, SVE RADI: Povodom obeležavanja Dana primirja, u sredu bez promene radnog vremena u svim trgovinskim lancima

Povodom obeležavanja Dana primirja u Prvom svetskom ratu, 11. novembra, veliki trgovinski lanci i tržni …

Leave a Reply

Your email address will not be published.