, Kakvo uživanje nam donosi avgust?, Gradski Magazin

Kakvo uživanje nam donosi avgust?

Pored lepog vremena i dobrog raspoloženja, avgust nam donosi i fenomenalne filmove! Bez obzira na to koji žanr volite, na programima FilmBox kanala zasigurno možete pronaći onaj koji je baš po vašem ukusu, a mi vam, kao i svake nedelje, preporučujemo neke od najboljih.

, Kakvo uživanje nam donosi avgust?, Gradski Magazin

U petak možete pogledati film „Izgubljeno blago Džesija Džejmsa“ u kom glavne uloge tumače Innes Scott, Buchanan Sage i Ambuehl Jessica. U ovoj porodičnoj, akcionoj avanturi tim dece iz Misurija pokušava da reši sto godina staru misteriju i spasi svoje prijatelje. Najureni duboko u drevne pećine, oni moraju da pobegnu lovcima na blago, koji su im za petama, ili da budu zauvek izgubljeni. Film će se emitovati od 18:35h na kanalu FilmBox Extra.

Ukoliko u subotu u 23h uključite kanal FilmBox Premium, videćete glumce kao što su Brad Pitt, Tommy Lee Jones i Ruth Negga, koji igraju glavne uloge u filmu „Ka zvezdama“. Astronaut Roj Makbrajd kreće opasnim stazama našeg solarnog sistema kako bi otkrio istinu o svom nestalom ocu i njegovoj propaloj ekspediciji koja sada, trideset godina kasnije, postaje pretnja univerzumu.

, Kakvo uživanje nam donosi avgust?, Gradski MagazinZa sam kraj nedelje vam predlažemo da pogledate fenomenalnu komediju „10 stvari koje bi trebalo da uradimo pre raskida“, a u kome Ebigejl, samohrana majka dvoje dece, saznaje da je trudna nakon jedne noći provedene sa Benom. Kako će ovaj neobični par pokušati da se izbori sa sa novonastalom situacijom saznaćete ako u nedelju u 22:35h uključite kanal FilmBox Stars.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, QLED 98“ i OLED 77“ – Veliki ekrani za vrhunski bioskopski užitak, Gradski Magazin

QLED 98“ i OLED 77“ – Veliki ekrani za vrhunski bioskopski užitak

Istinski ljubitelji filmova znaju da svaki odlazak u bioskop pričinjava ogromno zadovoljstvo. Veliki ekran, jasni …

, Kuhinje sa stilom – balans estetike i funkcionalnosti , Gradski Magazin

Kuhinje sa stilom – balans estetike i funkcionalnosti 

Prilikom uređenja kuhinje važno je osigurati balans između estetike i funkcionalnosti. Uređenje vaše kuhinje trebalo …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin