Novom Bitefartcafe, Karata za novogodišnju žurku sve manje u Novom Bitefartcafe-u, Gradski Magazin

Karata za novogodišnju žurku sve manje u Novom Bitefartcafe-u

Foto: Aleksandar Zec

Kako se približava najbitnija noć u staroj i najbitnije jutro nove godine, tako je i sve manje mesta u beogradskom klubu sa najboljom živom muzikom, Novom Bitefartcafe-u.

U 2015. će goste uvesti, po mišljenju mnogih, najenergičniji kaver bend iz Beograda, Girls, Boys and Toys. Ovaj bend ima tri dame u frontu, čija je misija da svaka osoba na žurki 31. decembra provede veče igrajući uz pop, rok, haus, MTV I VH1 hitove koje  bend izvodi i da ovaj doček učini jednim od onih koje će gosti pamtiti. Ove tri dame ravnopravno izvode i hitove muških izvođača, poput Prodidžija, Dina Dvorika, Marčela ili Haus of pejn i ove izvedbe su svojevrsna atrakcija na njihovim svirkama.

Karate još uvek ima ali bi svi zainteresovani trebalo da požure u Bitefartcafe na adresi Mitropolita Petra 8 ili da kartu nabave preko ddtickets.rs, kako ne bi ostali bez svog primerka. Karte podrazumevaju konzumaciju pića celo veče, a pri kupovini karata je moguće doplatiti za barski sto.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

, Osećaj komfora u malim enterijerima, Gradski Magazin

Osećaj komfora u malim enterijerima

Uređenje malih prostorija može biti izazov, ali adekvatno planiranje je prilika za uživanje i buđenje …

, Kompanije Mondelēz International and Lotus Bakeries udružile snage u nameri da omoguće rast brenda Biscoff® u Indiji i kreiraju kobrendirane inovacije u kategoriji čokolade na ključnim tržištima, Gradski Magazin

Kompanije Mondelēz International and Lotus Bakeries udružile snage u nameri da omoguće rast brenda Biscoff® u Indiji i kreiraju kobrendirane inovacije u kategoriji čokolade na ključnim tržištima

Mondelēz će vršiti proizvodnju, plasman, distribuciju i prodaju Lotus Biscoff® brenda u Indiji, značajno šireći …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin