Najnovije Vesti
Novom Bitefartcafe, Karata za novogodišnju žurku sve manje u Novom Bitefartcafe-u, Gradski Magazin

Karata za novogodišnju žurku sve manje u Novom Bitefartcafe-u

Foto: Aleksandar Zec

Kako se približava najbitnija noć u staroj i najbitnije jutro nove godine, tako je i sve manje mesta u beogradskom klubu sa najboljom živom muzikom, Novom Bitefartcafe-u.

U 2015. će goste uvesti, po mišljenju mnogih, najenergičniji kaver bend iz Beograda, Girls, Boys and Toys. Ovaj bend ima tri dame u frontu, čija je misija da svaka osoba na žurki 31. decembra provede veče igrajući uz pop, rok, haus, MTV I VH1 hitove koje  bend izvodi i da ovaj doček učini jednim od onih koje će gosti pamtiti. Ove tri dame ravnopravno izvode i hitove muških izvođača, poput Prodidžija, Dina Dvorika, Marčela ili Haus of pejn i ove izvedbe su svojevrsna atrakcija na njihovim svirkama.

Karate još uvek ima ali bi svi zainteresovani trebalo da požure u Bitefartcafe na adresi Mitropolita Petra 8 ili da kartu nabave preko ddtickets.rs, kako ne bi ostali bez svog primerka. Karte podrazumevaju konzumaciju pića celo veče, a pri kupovini karata je moguće doplatiti za barski sto.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Počeo jesenji ciklus tribina Hemofarm fondacije „Na kafi sa psihologom” Tema: Kako do balansa između poslovnog i privatnog života?, Gradski Magazin

Počeo jesenji ciklus tribina Hemofarm fondacije „Na kafi sa psihologom” Tema: Kako do balansa između poslovnog i privatnog života?

Od proglašenja pandemije COVID-19, malo je ljudi na planeti koji nisu „izbačeni iz koloseka” i …

Sredite prostor za školarca sa stilom, Gradski Magazin

Sredite prostor za školarca sa stilom

Polazak u školu je idealan trenutak da razmislite da li ste pripremili sve što je …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.