Kaspersky, Kaspersky pruža automatizovanu zaštitu svojim klijentima, Gradski Magazin

Kaspersky pruža automatizovanu zaštitu svojim klijentima

Kompanija Kaspersky i SolarWinds pomažu MSP-ovima da pruže automatizovanu sajberbezbednosnu zaštitu svojim klijentima

Nakon integracije sa SolarWinds N-centralom početkom ove godine, kompanija Kaspersky je integrisala svoja sajberbezbednosna rešenja sa platformom SolarWinds Remote Monitoring and Management (RMM) kako bi pružila podršku pružaocima usluga (MSP – managed service providers) da nesmetano rade i olakšala im rutinu. Sada MSP-ovi mogu da raspoređuju i upravljaju Kaspersky proizvodima za krajnje tačke za sve njihove klijente putem jedne SolarWinds konzole za upravljanje – kako lokalno tako i preko SaaS modela – istovremeno automatizujući svakodnevne rutinske zadatke kao što su bezbednosno nadgledanje i ažuriranje antivirusnih (AV) baza podataka.

Preduzeća se oslanjaju na MSP-ove kako bi dostigla nivo sajber bezbednosti potreban za zaštitu njihovih podataka, uštedeli novac i smanjili opterećenja unutrašnjih resursa. Kada se broj korisnika poveća, pružaoci usluga moraju uložiti više napora u svakodnevno upravljanje sajberbezbednosnim potrebama svojih klijenata, kako bi bili sigurni da će moći da izađu na kraj sa svim zahtevima. RMM platforme omogućavaju MSP-ovima da proaktivno upravljaju IT infrastrukturom svojih klijenata na daljinu kako bi sprečili probleme i brže reagovali, tako da mogu ispunjavati dogovoren nivo usluge. Jedinstvena konzola za nadgledanje i upravljanje takođe omogućava administratorima da automatizuju svakodnevne rutinske zadatke, što znači da MSP bolje koriste resurse za sajber bezbednost i raspoređuju osoblje na druge važne poslove, kao što je povezivanje sa novim klijentom.

Integracija između kompanije Kaspersky i SolarWinds omogućiće MSP-ovima da koriste vrhunske proizvode kompanije Kaspersky i profitiraju od automatizacije širokog spektra sajberbezbednosnih zadataka – kao što su nadgledanje zaštićenih uređaja, proveravanje ažuriranja u antivirusnoj bazi i daljinsko postavljanje bezbednosti na nove krajnje tačke – sve kroz RMM platformu.

„Integracija obe SolarWinds MSP RMM platforme sa našim partnerom, kompanijom Kaspersky, će pružiti našim zajedničkim MSP korisnicima još veću mogućnost da dodatno zaštite svoje sisteme i sisteme svojih korisnika“, izjavio je Marko Muto (Marco Muto), direktor poslovnog razvoja u kompanijij SolarWinds SP. „SolarWinds Technology Alliance Partner program proširuje našu sposobnost brže isporuke rešenja trećih strana koja su potrebns kako bi MSP bili efikasni i uspešni. Ovo je sjajan primer toga.“

Pol Kolvel (Paul Colwell), tehnički direktor u kompaniji OGL, rekao je: „Biti pouzdan provajder usluga za mnoge korisnike može biti teško bez automatizacije. Mi u potpunosti koristimo i SolarWinds RMM i Kaspersky bezbednosna rešenja kako bismo pružili najbolju uslugu. Ovo nam zaista pomaže da uštedimo vreme tehničara da budu integrisani i da deluju kao objedinjeno rešenje bez ikakvog dodatnog razvoja sa naše strane.”

„MSP-ovi moraju biti u mogućnosti da pružaju usluge sajber bezbednosti svojim klijentima. Da bi to postigli, potrebno im je moćno zaštitno rešenje koje je lako isporučiti i kojim je lako upravljati za više klijenata. To je upravo ono što nudi kompanija Kaspersky integrisanjem naših proizvoda za zaštitu krajnjih tačaka i SolarWinds MSP RMM platforme“, Izjavio je Kasper Teijema (Casper Teijema), globalni menadžer partnera u kompaniji Kaspersky.

Za više informacija o korišćenju proizvoda kompanije Kaspersky preko SolarWinds RMM platforme, posetite partnerski veb-sajt.

Kompanija Kaspersky je globalna sajber bezbednosna kompanija osnovana 1997. godine. Opsežno iskustvo i stručnost zaposlenih u kompaniji Kaspersky konstantno se koristi u razvoju novih bezbednosnih rešenja i usluga koje štite kompanije, kritične infrastrukture, državne institucije i potrošače širom sveta. Sveobuhvatni portfolio proizvoda kompanije obuhvata vodeća bezbednosna rešenja za krajnje korisnike kao i veliki broj specijalizovanih rešenja i usluga za zaštitu od sofisticiranih i naprednih digitalnih pretnji. Preko 400 miliona korisnika zaštićeno je tehnologijom kompanije Kaspersky, dok preko 270.000 korporativnih klijenata koristi naše usluge kako bi zaštitili svoje vredne informacije. Saznajte više na www.kaspersky.com.

(PROMO)

O Gradski Magazin

Proveri takođe

air serbia, 3,2,1-SRBIJA! Danas kreću direktne avio linije između prestonica Srbije i Egipta!, Gradski Magazin

3,2,1-SRBIJA! Danas kreću direktne avio linije između prestonica Srbije i Egipta!

3,2,1-Srbija – Beograd i Kairo od ponedeljka 15. maja ponovo će biti povezani direktnom avio …

, Tek sada zaista uživam u TV serijama, Gradski Magazin

Tek sada zaista uživam u TV serijama

Obožavam da gledam serije. Veliki sam ljubitelj odmaranja u kući i kvalitetno provedenog vremena ispred …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin