Najnovije Vesti
Katarina Radivojević, Katarina Radivojević u ulozi Male sirene, Gradski Magazin

Katarina Radivojević u ulozi Male sirene

NAJLEPŠE PRIČE IZ “COCA-COLA UŠĆE ČAROBNG GRADA” – Katarina Radivojević u ulozi Male sirene

Poznata glumica Katarina Radivojević će u četvrtak, 8. decembra od 19 časova u UŠĆE Shopping Center-u čitati mališanima jednu od najlepših bajki “Mala sirena”, koju je i sama obožavala kao dete.

Harizmatična glumica će ovom prilikom najmlađe posetioce povesti u magično kraljevstvo podmorskog sveta, a centralni trg centra će specijalno za ovu priliku biti pretvoren u svojevrsnu “malu pozornicu”.

Katarina Radivojević, Katarina Radivojević u ulozi Male sirene, Gradski Magazin

Najmlađi će i narednih nedelja imati priliku da uživaju u najlepšim pričama iz “Coca-Cola UŠĆE Čarobnog grada” koje će im sve do 15. januara pričati naši priznati i istaknuti glumici. Tako će pored Katarine, bajke deci pričati i glumci Mirka Vasiljević i Marko Janketić.

Katarina Radivojević važi za jednu od naših najtalentovanijih glumica. Pre šest godina krenula da gradi svoju karijeru i u Los Anđelesu, a uporedo ukazala joj se šansa i na ruskom tržištu, gde je imala nekoliko zapaženih projekata. Publika u Srbiji je sve do nedavno ostala uskraćena za njen talenat, ali je to nadoknadila time što se nedavno našla u jednoj od glavnih uloga u trenutno najpopularnijoj domaćoj seriji.

Ove zime posetioci UŠĆE Shopping Centra će imati jedinstvenu priliku da uživaju u raskošom talentu ove glumice, ali i da zaplove u magični svet bajki. Projekat “Coca-Cola UŠĆE Čarobni grad” će trajati sve do 15. januara 2017. godine, a pred zabavnog i edukativnog programa, uključiće i mnogobrojne humanitarne akcije, druženje sa poznatima, kao pregršt drugih iznenađenja.

O Tamara Stević

Proveri takođe

Crveni krst Beograd u tradicionalnoj humanitarnoj akciji, Gradski Magazin

Crveni krst Beograd u tradicionalnoj humanitarnoj akciji

Crveni krst Beograd u saradnji sa Maxi supermarketima i ove godine obeležava Nedelju solidarnosti humanitarnom …

Sredite prostor za školarca sa stilom, Gradski Magazin

Sredite prostor za školarca sa stilom

Polazak u školu je idealan trenutak da razmislite da li ste pripremili sve što je …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.