Kim Noel Kardašijan, Kim Noel Kardašijan, Gradski Magazin

Kim Noel Kardašijan

Kim Noel Kardašijan devojka koja je zaludela omladinu

Kada je Škotski inženjer i pronalazač Logi Berd 1923. godine prvi put u istoriji čovečanstva izveo prenos TV slike, a 1928. godine prvi prekookenaski TV prenos između Londona i Hortsdejla ni slutio nije šta je time započeo i omogućio budućim generacijama. Obična slika u jednoj kutiji, vrtoglavim razvojem tehnologije, pretvorila se u najdelotvornije manipulativno sredstvo za široke narodne mase. Početak XXI veka u mnogome se razlikuje od prošlog, te promene manifestuju se u globalnim trendovima koji nam se serviraju upravo preko Tv ekrana. Dobro je zamenilo loše, toplinu hladnoća. Sve ono što je nekad bilo za ponos, danas je za stid i obrnuto.

Perjanica novih trendova, kaljanja patrijahalnih vrednosti, izlaganja porodice svetskom ruglu i podsmehu, promocije nagih ženskih oblina i totalnog bezsmisla, propagiranja lažnog morala kao svetski priznatog trenda upoznajte našu voljenu Kim Noel Kardašijan. Žena rođena u Los Anđelesu po zanimanju javna ličnost (da ne kažem nešto prostije, ipak je ovo kulturni portal) postala je poznata nakon što se na Internetu pojavio snimak seksa repera Rej Džeja i dotične. Svetsku slavu postigla je uglavnom držeći se svog talenta, a koliko potencijala ima u ovoj tridesetčetvorogodišnjoj Amerikanki govori i činjenica da je zaposlila svoju guzicu i to bukvalno. Kako drugačije objasniti činjenicu da joj je taj deo tela osiguran, samo se ne zna zbog čega? Verovatno radi i troši se.

Kim Noel Kardašijan, Kim Noel Kardašijan, Gradski Magazin

Kad se pogleda njen privatni život, trenutno je u trećem braku i to sa muzičarem Kanje Vestom sa kojim ima i jedno dete. Prvo sudbonosno „Da“ rekla je davne 2000. godine muzičkom producentu Dejmonu Tomasu. Tada još uvek potpuno nepoznata Kim je izdržala četiri godine zajedničkog života sa Tomasom. Drugo večno zavetovanje trajalo je tek toliko da se popije sav šampanjac sa svadbe. Kim se udala 20. avgusta 2011. godine u Kaliforniji za košarkaša Krisa Hamfriza i već nakon 72 dana usledio je razvod. U medijima se tad provukla priča da je u pitanju bio samo marketing, što verovatno nije daleko od istine. Sadašnji brak vezan je milionskim ugovorima i neverovatnim bonusima u slučaju dobijanja dece.

Dok ljubavi nema, interesi kolo vode. Svako ima pravo da živi kako hoće, međutim kad svoj privatni i najintimniji život staviš pred milionski auditorijum i time se proslaviš, u  istu cenu moraš da probudiš barem neki stid kod onih koji smatraju da je to previše. Previše svega, a premalo sramote. Umesto da se mlade generacije edukuju kroz iste te medije o ljudima koji su doprineli napretku čovečanstva, oni se zaluđuju o zadnjici i svetskim magazinima na čije je naslovne strane ona zasela.

Kim Noel Kardašijan, Kim Noel Kardašijan, Gradski Magazin

Svaka pošast se širi brzinom neuhvatljivom za običnog posmatrača. Tako smo dobili razne Kardašijanke srpske proizvodnje koje ne zaostaju po izgledu, inovaciji svojih javnih nastupa, motivu i domišljatosti. Međutim svaka zaraza ima svoj izlečenje, a ono leži u knjigama. Barem dok dotične ne počnu i da pišu.

 

 

 

O Gradski Magazin

Proveri takođe

, Uskoro će biti još više plastičnih flaša s privezanim čepovima, Gradski Magazin

Uskoro će biti još više plastičnih flaša s privezanim čepovima

Neki su nezadovoljni zbog toga što je sve više plastičnih flaša s čepovima koji su …

, Istraživanje: Deca više ne žele da budu nastavnici i lekari već influenseri, Gradski Magazin

Istraživanje: Deca više ne žele da budu nastavnici i lekari već influenseri

Deca više ne žele da postanu nastavnici, lekari i biznismeni već influenseri, pokazalo je novo …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin