Kineska reprezentacija završila pripreme u Vrnjačkoj Banji!, Gradski Magazin

Kineska reprezentacija završila pripreme u Vrnjačkoj Banji!

Odbojkaši oduševljeni napustili Banju – Muška seniorska reprezentacija Kine pripremala se u Vrnjačkoj Banji za 20. Svetsko prvenstvo koje će se igrati u Sloveniji i Poljskoj.


Odbojkašima je po dolasku u Srbiju dobrodošlicu poželeo Boban Đurović predsednik opštine Vrnjačka Banja, čija administracija neumorno radi na privlačenju domaćih i stranih sportista u srce Srbije i vodeću banju u regionu.

kineska, Kineska reprezentacija završila pripreme u Vrnjačkoj Banji!, Gradski Magazin

Kinezi su posle nekoliko nedelja priprema, u četvrtak kasno uveče, veoma srećni i sa sjajnim ustiscima napustili najpopularniju srpsku banju. Tokom priprema, imali su priliku da uživaju u svim lepotama srpskog turističkog centra i zbog svega što su ovde doživeli, nisu mogli da sakriju oduševljenje.

Odmor između napornih treninga i pripremnih utakmica koristili su kako bi u potpunosti uživali, kako u prirodi, tako i u sakralnom turizmu. Sportisti iz prijateljske Kine tako su posetili i Crkvu Svetog Save u Gračacu, a meštani su ih neretko susretali na gradskoj promenadi ili pored neke od brojnih banjskih atrakcija.

Kineska reprezentacija završila pripreme u Vrnjačkoj Banji!, Gradski MagazinTrener reprezentacije istakao je da će se vratiti kao i da su i više nego srećni što su bili u prilici da se za ovo veliko takmičenje pripremaju upravo u Vrnjačkoj Banji. Čist vazduh, priroda, srdačni ljudi, kvalitetna hrana, za njih je, rekli su nam, idealan spoj za dobre pripreme.

Podsećamo, na jubilarnom 20. Svetskom odbojkaškom prvenstvu koje će biti održano od 26.avgusta do 11.septembra Kina će igrati u grupi E protiv Kanade, Italije i Turske. 

PRessSerbia

Foto: OSS

O Dalibor

Proveri takođe

Legenda otišla u legendu: Preminuo Petar Đorđević, poslednji beogradski samuraj!, Gradski Magazin

Legenda otišla u legendu: Preminuo Petar Đorđević, poslednji beogradski samuraj!

LEGENDA OTIŠLA U LEGENDU – Petar Đorđević iznedrio je brojne uspešne sportiste, obučavao pripadnike specijalnih …

Evo šta priprema Tranzit posle “krvave” noći!, Gradski Magazin

Evo šta priprema Tranzit posle “krvave” noći!

Vikend za nama u prestonici obeležila je “krvava” tematska žurka pod nazivom “Niske strasti” u …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Gradski Magazin