Warning: getimagesize(https://gradskimagazin.rs/wp-content/uploads/2015/01/10940481_10152474475157470_4098586825321669412_n.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/vhosts/gradskimagazin.rs/httpdocs/wp-content/plugins/blog2social/includes/Meta.php on line 215
Kišobran žurka
Najnovije Vesti
Kišobran žurka, Gradski Magazin

Kišobran žurka

Kišobran ponovo u našem gradu

U poslednje vreme Kišobran je udario tempo, da su gosti počeli da padaju s nogu. Posle bezbroj dobrih djuskavaca Kišobran se ponovo vraća da odradi ono što je započeo još pre šest godina . Gomila zadovoljnih ljudi koja prati Kišobran ovog puta će moći da uživa dvostruko.

Kišobran se ponovo vraća na dve velike bine! Za buđenje iz zimsko-prazničnog sna potreban je samo jedan dobar recept: vrhunske gitare, dobar bas, zavodljive elektro melodije! Kišobran će sve ključne sastojke dobro umiksati, promešati i isporučiti 31. januara na oba sprata KC Grada jer ovog puta osvajamo i galeriju!

Gitarski stejdž će vas dobro protresti, oznojiti i testirati glasne žice uz poznate, ali i predstojeće hitove izvođača kao što su Future Islands, Vance Joy, Panda Bear, The Vaccines, Alt-J, St. Vincent, War On Drugs i TV On The Radio. Za to vreme, plesni pokreti će biti bačeni na test uz Röyksopp, Years & Years, Caribou, Childish Gambino, Purity Ring, Azealia Banks, Run The Jewels, Clark, Shamir i ostale na elektro stejdžu.

Dođite da zajedno iskusimo pesme koje će nas pratiti u narednih 12 meseci, da ispratimo miljenike 2014-e i da zajedno otplešemo kroz zimsku depresiju.

O Zorica Stojković

Proveri takođe

Milica Jević Drndarević: “Stara planina me je pripremila za nove radne pobede”!, Gradski Magazin

Milica Jević Drndarević: “Stara planina me je pripremila za nove radne pobede”!

Milica Jević Drndarević, prva solistkinja Narodnog pozorišta u Beogradu iskoristila je slobodno vreme za odmor …

Crne Gore, Postoje četiri načina da dođete do Crne Gore, a evo koji je najbolji od njih!, Gradski Magazin

Postoje četiri načina da dođete do Crne Gore, a evo koji je najbolji od njih!

Vodič kako stići do mora. Crna Gora je u subotu u ponoć otvorila granice za …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.