, Klub stolovi – elegancija i funkcionalnost u vašem dnevnom boravku, Gradski Magazin

Klub stolovi – elegancija i funkcionalnost u vašem dnevnom boravku

Uređenje dnevnog boravka ume da bude izazovno i zahtevno, ali uz dobru organizaciju sve je lakše. Pored garniture koja zauzima većinski deo prostora, tu su i klub stolovi koji će da upotpune celu priču. Zbog toga je važno da odaberete klub sto koji će da doprinese izgledu cele prostorije. Naravno, ovi stolovi imaju i praktičnu svrhu, idealni su za odlaganje stvari, ali i za postavljanje dekoracije, a u nastavku teksta delimo sa vama korisne savete koji će vam pomoći pri odabiru idealnog klub stola.

Klub sto CORSICA deo je istoimene kolekcije, ali je sam po sebi idealno uklopiv i zasebno, posebno za manje ambijente. Odlikuju ga svedene dizajnerske linije, što omogućava isticanje raskošne teksture rustičnog dekora flagstaf hrasta, obogaćenog crnim funkcionalno-dekorativnim detaljima.

, Klub stolovi – elegancija i funkcionalnost u vašem dnevnom boravku, Gradski Magazin
Klub stolovi - elegancija i funkcionalnost u vašem dnevnom boravku 4

Izražena karakteristika ovog klub stola, kao i ostalih elemenata sistema, su visoki nogari koji daju autentičnost kolekciji i čine je i modernim i praktičnim izborom za svaki savremeni životni prostor. Sadrži i prostor za odlaganje knjiga i časopisa, a na gornju površinu stola možete postaviti i dekorativnu mirisnu sveću i vašu omiljenu dekoraciju.

Ovakav klub sto u ambijentu bi se odlično uklopio uz ugaonu garnituru LONG u bež štofu, koju uvek možete obogatiti detaljima poput ćebeta i dekorativnog jastuka.

Prilikom odabira i uklapanja nameštaja u ambijent, detalji poput boje i materijala obično budu presudni. Manje komade nameštaja, poput klub stola, možete kombinovati sa glavnim elementima. Klub sto BAYONNE u crnoj metalnoj konstrukciji na sjajan način možete da kombinujete sa ugaonom garniturom NORA u plavom štofu, sa crnim metalnim nogarima.

Konstrukcija klub stola je metal crna, ploča staklo crna. Posebno je dizajnerski stilizovan kako bi se uklopio u moderne ambijente doma i zadovoljava sve funkcionalne, ali i estetske zahteve za uređenje. Kombinacija stakla i metala čini ga odličnim izborom za ambijente uređene u industrijskom stilu.

Sadrži i dodatni prostor za skladištenje časopisa, dekoracije, a lep dekorativni detalj može biti i sveća ATMOSPHERA.

Uz ovaj ambijent bi se najbolje uklopio tepih SOFT u neutralnoj nijansi, jer bi se na njemu posebno istakao klub sto i privukao svu pažnju koju zaslužuje svojim izgledom i dizajnom.

Za manje ambijente ili posebno uređen kutak možete birati stočiće u setu, poput seta stočića TEA sa crnim metalnim nogarima, koji je dostupan u više drvo dekora i samim tim je lako uklopiv u ambijent.

, Klub stolovi – elegancija i funkcionalnost u vašem dnevnom boravku, Gradski Magazin
Klub stolovi - elegancija i funkcionalnost u vašem dnevnom boravku 5

Par detalja dekoracije, ko što je mirišljava sveća, praktična, ali dekorativna šolja, ukrasna figura ili veštačko cveće, upotpuniće sam kutak, a dizajneri enterijera Forma Ideale savetuju da birate tepih u neutralnim bojama, poput tepiha SOFT.

Odabirom modernog modela klub stola ne samo da osvežavate ambijent, već i stvarate prostor za uživanje u svakodnevnim aktivnostima. Zato uložite vreme u istraživanje i odaberite klub sto koji će ne samo zadovoljiti vaše potrebe, već i dodati poseban pečat vašem dnevnom boravku.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Počinje konkurs “ESG Lideri” – prilika za promovisanje modernog i inovativnog liderstva, Gradski Magazin

Počinje konkurs “ESG Lideri” – prilika za promovisanje modernog i inovativnog liderstva

U današnjem poslovnom svetu, sve veći značaj se pridaje ESG standardima koji se tiču zaštite …

, Savremeni dizajn trpezarije: Udobnost, stil i funkcionalnost, Gradski Magazin

Savremeni dizajn trpezarije: Udobnost, stil i funkcionalnost

Savremeni trendovi u uređenju trpezarije donose neograničene mogućnosti za transformaciju trpezarijskog prostora. Inspiracija se nalazi …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin