, Koje ćete filmove gledati ove nedelje?, Gradski Magazin
Brad Pitt stars in “Ad Astra”.

Koje ćete filmove gledati ove nedelje?

Ponedeljak je prošao i, iako je još uvek početak radne nedelje, svima prija činjenica da smo jedan dan bliži vikendu. Kako bi ostatak nedelje protekao u dobrom raspoloženju i pun utisaka, vreme je da izaberete filmove koje ćete gledati ove sedmice. Nema sumnje da ćete ove priče obožavati:

, Koje ćete filmove gledati ove nedelje?, Gradski Magazin

Za četvrtak vam predlažemo triler „Gavran“ koji će se od 21h emitovati na kanalu FilmBox Extra. Ovaj film predstavlja izmišljenu priču o poslednjim danima Edgara Alana Poa, u kojoj je pisac u poteri za serijskim ubicom, čija ubistva neodoljivo podsećaju na ona u njegovim pričama.

Petak je dan za avanture, a onu pravu ćete doživeti ukoliko od 22:40h na kanalu FilmBox Premium pogledate film „Ka zvezdama“. Astronaut Roj Makbrajd kreće opasnim stazama našeg solarnog sistema kako bi otkrio istinu o svom nestalom ocu i njegovoj propaloj ekspediciji koja sada, trideset godina kasnije, postaje pretnja univerzumu. Glavne uloge tumače Brad Pitt, Tommy Lee Jones i Ruth Negga.

, Koje ćete filmove gledati ove nedelje?, Gradski Magazin

Subotu „začinite“ fenomenalnom akcijom koja će se emitovati na kanalu FilmBox Stars. U filmu „Uništiteljka“ policijska detektivka se ponovo nalazi sa ljudima sa kojima je davno radila na tajnom zadatku, kako bi među njima konačno došlo do pomirenja. Film će se emitovati od 21h.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj, Gradski Magazin

Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj

Kada pristupamo uređenju kuhinje, važno je obratiti pažnju na svaki detalj. Od izbora nameštaja i …

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

2 komentari

  1. Very interesting information! Perfect just what I was looking for! My site: super rugby betting tips

  2. I’m constantly searching on the internet for posts that will help me. Too much is clearly to learn about this. I believe you created good quality items in Functions also. Keep working, congrats!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin