, Koje ćete filmove gledati ove nedelje?, Gradski Magazin
Left to right: Finn Wittrock plays Jamie Shipley, John Magaro plays Charlie Geller and Brad Pitt plays Ben Rickert in The Big Short from Paramount Pictures and Regency Enterprises

Koje ćete filmove gledati ove nedelje?

Svaki aktivan dan uvek treba završiti opuštanjem u atmosferi sopstvenog doma, a najbolji način za to je prepuštanje čarima kreveta i uživanje u najkvalitetnijem sadržaju, koji smo i ove nedelje spremili za vas. Uključite jedan od svojih omiljenih FilmBox kanala, „zauzmite” udobnu poziciju i utonite u svet kinematografije.

, Koje ćete filmove gledati ove nedelje?, Gradski MagazinVeć u sredu možete pogledati film „Promenljive vode“ u kom glavne uloge tumače Josh Hamilton, Lauren Ambrose i Shannon Barry. Film priča istoriju četvorice prijatelja koji odrastaju na Long Islandu u Nju Jorku. Živeći u radničkim porodicama imaju samo jedan životni put. Njihovi dedovi i očevi bili su lovci školjaka, a oni treba da nastave tu porodičnu tradiciju. Film će se emitovati na kanlu FilmBox Extra sa početkom u 22:35h.

Ukoliko ste raspoloženi za spoj komedije i drame, onda je subota u 21h odličan tajming da uključite kanal FilmBox Premium. U filmu „Opklada vekačetiri autsajdera shvataju da je u toku ono što velike banke, mediji i vlada ne žele da priznaju, a to je globalni ekonomski kolaps. Tada im na pamet pada sjajna ideja: opklada veka. Njihova hrabra investicija vodi ih u mračni, skriveni svet bankarstva, u kome moraju preispitivati doslovno sve. U glavnim ulogama su Brad Pitt, Christian Bale, Ryan Gosling i Steve Carell.

, Koje ćete filmove gledati ove nedelje?, Gradski MagazinJoš jedan odličan predlog za ovu nedelju jeste film „To večernje sunce” u kom se farmer iz Tenesija vraća na svoju farmu gde mora da se suoči sa porodičnom izdajom, ponovnim pojavljivanjem starog neprijatelja i gubitkom farme. Nakon nedeljnog ručka, u 17:25h odmorite, uključite FilmBox Stars kanal i uživajte u glumi koju će vam doneti Hal Holbrook, Ray McKinnon i Walton Goggins.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

, Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati, Gradski Magazin

Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati

Prolećni dani nas već dugo mame da sve svoje slobodno vreme provodimo napolju – pored …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin