Najnovije Vesti
Koji je tvoj MAXIMO tip?, Gradski Magazin

Koji je tvoj MAXIMO tip?

U ženskoj prirodi je da mašta i traga za idealnim muškarcem. Neke dame preferiraju romantičnog tipa koji se ne boji da pokaže svoja osećanja, sa druge strane, pojedine padaju na muškarčine koji imaju čvrst stav i važe za gradsku „facu“.  Postoje i one koje vole muškarce koji će im ugađati i spremno braniti čast ukoliko im neko uputi neprimeren komentar. Tu je i „društvenjak“ koji će na svakoj zabavi biti u centru pažnje, jer je pričljiv, nasmejan i „sipa“ dobre fore.  Uz njega ćete naučiti da ne mora baš sve da bude unapred pomno isplanirano, da se treba opustiti, biti spontan i avanturističkog duha.

Ako bismo napravili rezime savršenog muškarca uzimajući u obzir sve navedeno – on bi bio sledeća dobra kombinacija. Nije previše slatkorečiv, ali kaže kad i šta treba. Zadržava dozu misterije, ali u osećanjima ka dragoj nema tajni. On može biti i mačo muškarac, da vam zameni letnje gume, ali i željan pažnje i toplog čaja kad ima temperaturu 37,2. On je u stvari muškarac od koga očekujete maksimum.

Jer samo takav je dovoljno dobar da bude druga polovina, saputnik i prijatelj i da bude u svakoj od ovih životnih uloga baš kada očekujemo. Nije mu lako naravno, ali ova kombinacija ga lansira na pijedestal i da je mu status Maxima. On je dakle savršen… skoro kao Maximo sladoled. Novi frajer iz porodice Maximo sladoleda donosi nam osećaj pravog užitka ovog leta. Čoko nero sladoled zavodi svojim ukusom, koji ide od prefinjene mlečne čokolade prošarane komadićima biskvita, preko očaravajućeg i nežnog ukusa bele čokolade, do egzotičnog čokoladnog diska sa komadićima biskvita čiji ukus dolazi kao vrhunac. S koje god strane da pogledaš on daje maksimum.

Dakle, koji je tvoj MAXIMO sladoled?Koji je tvoj MAXIMO tip?, Gradski Magazin

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Najbolji prijatelj strastvenih kuvara – kuhinja „LIVIA“, Gradski Magazin

Najbolji prijatelj strastvenih kuvara – kuhinja „LIVIA“

Koji god obrok da pravimo za našu porodicu, važno nam je da je zdrav i …

Svi pričaju o Ordinacija Lilo, Gradski Magazin

Svi pričaju o Ordinacija Lilo

U vreme pandemije korona virusa, boravak u kućama je „naterao“ ljude da sagledaju svoje zdravstveno …

Leave a Reply

Your email address will not be published.