, Kolekcija BRETAGNA – Kombinacija zelene i drvo dekora  za svežinu enterijera, Gradski Magazin

Kolekcija BRETAGNA – Kombinacija zelene i drvo dekora  za svežinu enterijera

Zelena boja je često povezana sa prirodom, svežinom i mirnom atmosferom, pa se često koristi u uređenju enterijera radi stvaranja opuštajuće i uravnotežene atmosfere. Zelena takođe ima umirujući efekat na um i telo, pa se često koristi u prostorijama za opuštanje, kao što su spavaće sobe ili dnevne sobe. Kombinovanjem zelene sa drugim bojama, poput bež, bele ili plave možete stvoriti harmoničan i prijatan ambijent u uređenju modernog enterijera.

Za boju zidova u dnevnom boravku zelena je odličan izbor, a u kreiranju prirodnog ambijenta pomoći će vam sistem elemenata BRETAGNA, u kombinaciji dekora artisan hrasta sa segmentima u dekoru bele lak folije, koji unosi osvežavajuću estetiku. Za ambijent vašeg dnevnog boravka možete odabrati upravo one elemente koji su vam najpotrebniji, kako ne biste opteretili prostor nameštajem.

Svakoj dnevnoj sobi je potrebna TV polica, a predlog naših dizajnera enterijera je TV polica BRETAGNA TV 150, kojučine dva bočna zatvorena segmenta, praktična fioka, kao i otvorena polica, dok su drvene ručice na elementima takođe privlačan detalj. Zidna polica odlično bi išla uz zeleni zid, dok frontovi u beloj lak foliji, na svim elementima, daju potreban kontrast, osvežavaju i otvaraju prostor.

, Kolekcija BRETAGNA – Kombinacija zelene i drvo dekora  za svežinu enterijera, Gradski Magazin
Kolekcija BRETAGNA - Kombinacija zelene i drvo dekora  za svežinu enterijera 4

Vitrina BRETAGNA 1K VS1 praktičan je dodatak u ambijentu, a njenoj funkcionalnosti doprinosi praktično raspoređen upotrebni prostor. Postoji i mogućnost dodavanja rasvete, što bi doprinelo dodatnoj eleganciji i ambijentalnom utisku.

Zelena je uvek odlična podloga za uvođenje još prirodnih elemenata i materijala u prostor, pa bi floralna slika sa drvenim ramom, bila odličan dekorativni detalj na zidu.

Vitrina BRETAGNA 2K VS1 je komad koji istovremeno doprinosi i funkcionalnosti i estetici u prostoru. Lak bela daje potreban kontrast, a gornja površina je odličan prostor za detalje poput vaze sa prirodnim cvećem, ili, ukoliko se za to odlučite, veštačkim cvećem magnolia.

Dekorativni detalj na TV polici, poput stone lampe JULIA, može biti veoma zanimljiv, a dodatno će osvetliti tamnozeleni zid.  

Takođe, svetlije nijanse, poput bež i krem, doprineće osveženju ambijenta, a pravi dodatak u ovoj boji je tabure LILI, praktičan komad nameštaja koji nikada nije višak i koji može poslužiti i kao klub sto. Dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu da kao dekorativni detalj dodate i korpu za odlaganje ATMOSPHERA, koja je odličan izbor za odlaganje časopisa, knjiga, jastučića, i čiji se dekor poklapa sa dominantnim drvo dekorom u prostoriji.

, Kolekcija BRETAGNA – Kombinacija zelene i drvo dekora  za svežinu enterijera, Gradski Magazin
Kolekcija BRETAGNA - Kombinacija zelene i drvo dekora  za svežinu enterijera 5

Izbor zelene boje je pun pogodak zbog njenih izuzetnih karakteristika koje unose svežinu, balans i harmoniju u enterijer. Zelena boja asocira na prirodu, donoseći osećaj mira i spokoja, što je ključno za stvaranje prijatne atmosfere u prostoru.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Klub stolovi – elegancija i funkcionalnost u vašem dnevnom boravku, Gradski Magazin

Klub stolovi – elegancija i funkcionalnost u vašem dnevnom boravku

Uređenje dnevnog boravka ume da bude izazovno i zahtevno, ali uz dobru organizaciju sve je …

, Počinje konkurs “ESG Lideri” – prilika za promovisanje modernog i inovativnog liderstva, Gradski Magazin

Počinje konkurs “ESG Lideri” – prilika za promovisanje modernog i inovativnog liderstva

U današnjem poslovnom svetu, sve veći značaj se pridaje ESG standardima koji se tiču zaštite …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin