Najnovije Vesti
Koloseum turnir: najveće kik-boks takmičenje uživo iz Temišvara, Gradski Magazin

Koloseum turnir: najveće kik-boks takmičenje uživo iz Temišvara

Koloseum turnir: najveće kik-boks takmičenje uživo iz Temišvara, Gradski Magazin
Pravi praznik ljubitelja kik-boksa, odigraće se u petak od 19 časova u Temišvaru, a svi koji žele mogu da gledaju borbe u prenosu uživo na kanalu FightBox sa početkom od 19 časova.
Koloseum turnir se vraća na kanal FightBox HD sa desetim takmičenjem u svojoj istoriji. U glavnoj borbi, jedna od najvećih rumunskih zvezda, Kristijana „Mongolka” Stanku ponovo ulazi u ring Colosseum turnira da se bori za titulu svetske šampionke WAKO Pro u kategoriji do 65 kilograma protiv Italijanke Kristine Karuzo. Stanku je osvojila sve borbe u okviru Koloseum turnira i već je navikla na osvajanje pobedničkog pojasa, uključujući Prvenstvo Koloseum turnira u kategoriji do 65 kg ranije ove godine. Karuzo je pre samo tri meseca osvojila Svetsko prvenstvo DSF u Poljskoj. Sada će se ove dve šampionke boriti za svetsku titulu WAKO Pro.
U drugoj glavnoj borbi večeri se sastaju povratnik Dževad Poturak, koji je izgubio od drugog povratnika, Danijela Gite, na prethodnom Koloseum turniru. Gita dolazi u svojstvu specijalnog gosta, kao i legenda kik-boksa Ernesto Hust. Ceo raspored borbi je dat u nastavku.
Koloseum turnir je nova popularna kik-boks i MMA organizacija u Rumuniji i okuplja najbolje domaće borce i vrhunske međunarodne talente u prvoklasnim borbama, a kanal FightBox prenosi ovu seriju turnira.Pored prenosa uživo širom sveta na kanalu FightBox HD u preko 60 zemalja, gledanje ovog turnira je dostupno i preko interneta pretplatnicima na kanal FilmBox Live na adresi www.filmboxlive.com.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Svetska premijera dokumentarca o „Indexima“  na rođendan Davorina Popovića, Gradski Magazin

Svetska premijera dokumentarca o „Indexima“ na rođendan Davorina Popovića

Peto izdanje festivala muzičkog dokumentarnog filma Dok’N’Ritam (D’n’R) biće održano od 22. do 25. septembra …

Crveni krst Beograd u tradicionalnoj humanitarnoj akciji, Gradski Magazin

Crveni krst Beograd u tradicionalnoj humanitarnoj akciji

Crveni krst Beograd u saradnji sa Maxi supermarketima i ove godine obeležava Nedelju solidarnosti humanitarnom …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.