Kombinacija drvo dekora u ambijentu spavaće sobe, Gradski Magazin

Kombinacija drvo dekora u ambijentu spavaće sobe

Spavaća soba je lična oaza za opuštanje i regeneraciju, a drvo dekor ima moć da je transformiše u prostor koji odiše prirodnom elegancijom. Bez obzira na vaš stil, da li je klasičan, moderan, rustičan ili minimalistički, drvo dekor nudi širok spektar mogućnosti za transformaciju prostora i čini ga vanvremenskim.

Ukoliko se odlučite da uvedete teksturu drveta kroz dizajn enterijera u svoju spavaću sobu, izuzetno je važno odabrati odgovarajući dekor drveta. Postoji mnogo različitih vrsta, ali svaka je sa svojom jedinstvenom teksturom i bojom.

Neke popularne opcije za dizajn spavaće sobe uključuju dekor hrasta, koji je jedna od opcija spavaće sobe NUBIA, a osnova ove kolekcije je kombinacija dekora grafit sive i flagstaf hrasta, kog odlikuje izražena tekstura drveta.

Kolekciju spavaće sobe NUBIA čini nekoliko funkcionalnih komada: bračni krevet, noćni ormarić, komoda i, zavisno od kvadrature same prostorije, ormar ili garderober.

Pored funkcionalnosti, odlična karakteristika ove kolekcije je to što je dostupna u tri različite kombinacije dekora, za idealno opremanje spavaće sobe ili kombinovanje jednog komada nameštaja sa ostatkom enterijera.

Bračni krevet NUBIA, u dekoru flagstaf hrasta sa uzglavljem grafit sive boje i crnim stopicama, predstavlja novi nivo estetske odvažnosti koja odlikuje najsavremenije domove.

Kombinacija drvo dekora u ambijentu spavaće sobe, Gradski Magazin

Bračni krevet čini idealnu kombinaciju sa istoimenim noćnim ormarićem, a povezuju ih isti drvo dekor i nijanse bo ja koje se nalaze na frontovima fioka u grafit sivoj i tapacirano uzglavlje na bračnom krevetu u istoj boji. Crne ručice dopunjuju sam izgled noćnog ormarića i samim tim zaokružuju kolekciju sa detaljima poput crnih metalnih nogara na ostalim komadima iz ove kolekcije.

Garderober NUBIA doprineće otmenosti i eleganciji čitavog ambijenta spavaće sobe. Poseduje dve garderobne šipke, sa mogućnošću dodavanja seta polica u levom ili desnom delu. Poseduje i mogućnost ugradnje usporivača za klizna vratarama za garderober koji doprinosi masivnijem izgledu, kao i mogućnost dodavanja rasvete.

Kombinacija drvo dekora u ambijentu spavaće sobe, Gradski Magazin

Dizajneri enterijera Forma Ideale preporučuju da ambijent spavaće sobe upotpunite i komodom NUBIA, koju karakteriše smeli spoj dekora kontrastnih boja, koji doprinosi otmenosti i eleganciji čitavog ambijenta.

Drvo dekor ima sposobnost da unese toplinu, prirodnu lepotu i miran ambijent u ambijent i doda dozu autentičnosti. Bilo da se odlučite za suptilne drvene akcente ili hrabro kombinujete različite vrste drvo dekora, rezultat će biti prostor koji odiše šarmom prirode. Pored dekora flagstaf hrasta, komadi iz spavaće sobe NUBIA dostupni su u dekorima kao što su primorski jasen i artisan hrast, tako da postoji više različitih kombinacija među kojima možete pronaći idealnu za vašu spavaću sobu.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Mi preporučujemo, vi uživate

Ni ove nedelje ne smete propustiti fenomenalne priče i kadrove koje možete pronaći samo na …

Nazdravimo zajedno uz Jelen ovog leta

Stali ste na „ludi kamen“? Samo jedan „klik“ vas deli od jedinstvenog poklona Jelen piva, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin