Najnovije Vesti
Kombinacija metala i drvo dekora u enterijeru, Gradski Magazin

Kombinacija metala i drvo dekora u enterijeru

Trend koji je spremno dočekao 2022. godinu je upotreba metala u ambijentima doma. Metali su trenutno veliki trend – od toplog zlata, mesinga i bakra do hladnijeg hroma, nikla i nerđajućeg čelika. Kombinovanjem različitih materijala, ali i tekstura i drvo dekora sa metalnim elementima učinićete vaš dom još atraktivnijim.

Nameštaj koji je u celosti ili delimično napravljen od metala izgleda moderno i smelo u enterijeru, a budite slobodni da kombinujete jednostavnije sa složenijim paternima metalne konstrukcije.

Metalni klub sto VKCT-50091 sjajan je izbor za moderne ambijente i zadovoljiće sve funkcionalne, ali i estetske zahteve za uređenje. Kombinacija drvo dekora i metala čini ga odličnim izborom za ambijente uređene u industrijskom stilu. Poklopac stola je moguće podići, čime dobijate dodatni prostor za odlaganje sitnica.

Kombinacija metala i drvo dekora u enterijeru, Gradski MagazinMetal i drvo dekor pružaju topao i moderan izgled, posebno kada se izaberu slične završne obrade. Stolica na ljuljanje YOKA je upravo takva kombinacija metala i drvo dekora, a dodatnu toplinu u ambijent dnevnog boravka unosi štof u žutoj boji. Dodatni elementi u prostoru mogu biti i zidne police VKS-80052 i VKS-80026 od metalnih kontrukcija, koje će estetski doprineti izgledu ambijenta, ali istovremeno i poslužiti za odlaganje dekoracije i sitnica.

Srebrnasta, metalik, porodica metala, poput nikla, hroma, aluminijuma i nerđajućeg čelika, najčešće je u upotrebi. Ovi metali su izdržljivi, imaju visoke reflektivne kvalitete i dolaze u različitim završnim obradama.

Hromirani metal je veoma česta pojava u enterijeru, a hromirani nameštaj postaje sve popularniji i dodaje dašak elegancije i smelost običnim predmetima kao što su stolovi i stolice. Trpezarijski sto K-1 sa staklenom pločom i nogarima od hromiranog metala odličan je izbor za ambijent trpezarije, a uz njega možete kombinovati trpezarijske stolice Y-163 koje će dodatno osvežiti prostor. Staklo odlično ide uz metalne elemente nameštaja, jer je kombinacija metal-staklo izuzetno privlačna i doprinosi prozračnosti prostora.

Kombinacija metala i drvo dekora u enterijeru, Gradski MagazinDvosed SANDO može da posluži kao nameštaj za sedenje u dnevnom boravku, a odlikuju ga moderno dizajnirani rukohvati u kombinaciji metala i drveta, koji ga čine pravim predstavnikom industrijskog stila. Dodatak ovom trendu su i metalni nogari koji doprinose njegovoj estetici, a praktičnoj strani ovog dvoseda doprinosi i njegova mogućnost pretvaranja u ležaj. Dizajneri enterijera Forma Ideale savetuju da ga kombinujete sa klub stolom VKCT-50162, čija je jednostavnost forme osvojila mnoge ljubitelje savremenih trendova u enterijeru.

U dizajnu enterijera metalni detalji na nameštaju i dekoraciji prisutni su već par godina, a i dalje su aktuelni trend. Kombinujte različite kombinacije metalne palete i dekora, čime dobijate mogućnost kreiranja sofisticiranog i elegantnog prostora.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Učinite vaš dom elegantnim i blistavim, Gradski Magazin

Učinite vaš dom elegantnim i blistavim

Praznični period je idealno vreme da vaš dom dodatno zablista pomoću praznične dekoracije, a ukoliko …

Uz pozitivne priče predstavljena platforma za susret mladih Zapadnog Balkana – HAJDE!, Gradski Magazin

Uz pozitivne priče predstavljena platforma za susret mladih Zapadnog Balkana – HAJDE!

Novogodišnja okupljanja su sinonim za dobro raspoloženje i pozitivnu atmosferu, posebno kada osećate da svi …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Gradski Magazin