Kombinacija metala i drvo dekora u enterijeru, Gradski Magazin

Kombinacija metala i drvo dekora u enterijeru

Trend koji je spremno dočekao 2022. godinu je upotreba metala u ambijentima doma. Metali su trenutno veliki trend – od toplog zlata, mesinga i bakra do hladnijeg hroma, nikla i nerđajućeg čelika. Kombinovanjem različitih materijala, ali i tekstura i drvo dekora sa metalnim elementima učinićete vaš dom još atraktivnijim.

Nameštaj koji je u celosti ili delimično napravljen od metala izgleda moderno i smelo u enterijeru, a budite slobodni da kombinujete jednostavnije sa složenijim paternima metalne konstrukcije.

Metalni klub sto VKCT-50091 sjajan je izbor za moderne ambijente i zadovoljiće sve funkcionalne, ali i estetske zahteve za uređenje. Kombinacija drvo dekora i metala čini ga odličnim izborom za ambijente uređene u industrijskom stilu. Poklopac stola je moguće podići, čime dobijate dodatni prostor za odlaganje sitnica.

Kombinacija metala i drvo dekora u enterijeru, Gradski MagazinMetal i drvo dekor pružaju topao i moderan izgled, posebno kada se izaberu slične završne obrade. Stolica na ljuljanje YOKA je upravo takva kombinacija metala i drvo dekora, a dodatnu toplinu u ambijent dnevnog boravka unosi štof u žutoj boji. Dodatni elementi u prostoru mogu biti i zidne police VKS-80052 i VKS-80026 od metalnih kontrukcija, koje će estetski doprineti izgledu ambijenta, ali istovremeno i poslužiti za odlaganje dekoracije i sitnica.

Srebrnasta, metalik, porodica metala, poput nikla, hroma, aluminijuma i nerđajućeg čelika, najčešće je u upotrebi. Ovi metali su izdržljivi, imaju visoke reflektivne kvalitete i dolaze u različitim završnim obradama.

Hromirani metal je veoma česta pojava u enterijeru, a hromirani nameštaj postaje sve popularniji i dodaje dašak elegancije i smelost običnim predmetima kao što su stolovi i stolice. Trpezarijski sto K-1 sa staklenom pločom i nogarima od hromiranog metala odličan je izbor za ambijent trpezarije, a uz njega možete kombinovati trpezarijske stolice Y-163 koje će dodatno osvežiti prostor. Staklo odlično ide uz metalne elemente nameštaja, jer je kombinacija metal-staklo izuzetno privlačna i doprinosi prozračnosti prostora.

Kombinacija metala i drvo dekora u enterijeru, Gradski MagazinDvosed SANDO može da posluži kao nameštaj za sedenje u dnevnom boravku, a odlikuju ga moderno dizajnirani rukohvati u kombinaciji metala i drveta, koji ga čine pravim predstavnikom industrijskog stila. Dodatak ovom trendu su i metalni nogari koji doprinose njegovoj estetici, a praktičnoj strani ovog dvoseda doprinosi i njegova mogućnost pretvaranja u ležaj. Dizajneri enterijera Forma Ideale savetuju da ga kombinujete sa klub stolom VKCT-50162, čija je jednostavnost forme osvojila mnoge ljubitelje savremenih trendova u enterijeru.

U dizajnu enterijera metalni detalji na nameštaju i dekoraciji prisutni su već par godina, a i dalje su aktuelni trend. Kombinujte različite kombinacije metalne palete i dekora, čime dobijate mogućnost kreiranja sofisticiranog i elegantnog prostora.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Šta će se ove nedelje gledati u vašem kućnom bioskopu?, Gradski Magazin

Šta će se ove nedelje gledati u vašem kućnom bioskopu?

Iako je gledanje filmova u bioskopu uzbudljivo, naša dnevna soba često je omiljeno mesto kada …

Delez Srbija do zdravijih namirnica kroz saradnju sa beogradskim fakultetima, Gradski Magazin

Delez Srbija do zdravijih namirnica kroz saradnju sa beogradskim fakultetima

Maloprodajni lanac Delez Srbija predstavio je godišnji Izveštaj održivog poslovanja za 2021.godinu. Na tradicionalnom junskom …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Gradski Magazin