Najnovije Vesti
Kombinujte boje i nameštaj u vašem dnevnom boravku, Gradski Magazin

Kombinujte boje i nameštaj u vašem dnevnom boravku

Kombinujte boje i nameštaj u vašem dnevnom boravku, Gradski Magazinonekad i mala promena može učiniti vaš dnevni boravak prijatnijim i udobnijim. Ne oklevajte u tome da dnevnu sobu kreirate po vašoj meri, i ukusu, a ukoliko se odlučite da unesete neki novi komad nameštaja, dizajneri Forma Ideale spremili su nekoliko korisnih saveta kako da smanjite gužvu u vašoj dnevnoj sobi i unesete svežinu i lagodnost u prostoriju.

  • Opredelite se za regal koji ne zauzima celu sobu, već neki koji je praktičan i dovoljan da zadovolji sve vaše potrebe za odlaganjem, poput regala SIENNA. Karakterišu ga pravilne linije, jednostavan, ali otmeni dizajn, kao i laka uklopivost sa drugim nameštajem u prostoru.
  • Učinite vašu dnevnu sobu prostranijom i udobnijom – uz svega nekoliko fotelja NEW YORK, originalnih boja i dizajna osvežićete prostor, a sebi obezbediti potrebnu udobnost.
  • Ukoliko mogućnosti dozvoljavaju, ugradite led rasvetu! Dodatno osvetljenje daje toplinu ambijentu dnevne sobe, što nam je svima potrebno, ali i skreće pažnju na elemente koje želimo da stavimo u centar pažnje.
  • Prostor upotpunite malim, ali neophodnim detaljima, poput KLUB STOLA М21 koji se uz svu praktičnost zahvaljujući svom dizajnu uklapa u prostorije različitih veličina i boja.

Na kraju vam preostaje samo da sa porodicom i dragim ljudima uživate u nekim novim pričama u vašem dnevnom boravku!

O Marija Nikolić

Proveri takođe

SVETSKI DAN KNEDLI – TRADICIJA KOJA PREKO 2000 GODINA ČEKA SVOJ DAN, Gradski Magazin

SVETSKI DAN KNEDLI – TRADICIJA KOJA PREKO 2000 GODINA ČEKA SVOJ DAN

Nakon više od 2 hiljade godina, koliko ljudi u Evropi uživaju u knedlama, iz Srbije je pokrenuta inicijativa  da ovo tradicionalno …

Urbani stil kao imperativ današnjice, Gradski Magazin

Urbani stil kao imperativ današnjice

Ukoliko se pronalazite u kosmopolitskom načinu života, volite moderan enterijer u vašem domu i želite …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.