Komercijalna banka, Komercijalna banka nagradila najuspesnije poljoprivrednike, Gradski Magazin

Komercijalna banka nagradila najuspesnije poljoprivrednike

Komercijalna banka nagradila najuspesnije poljoprivrednike u okviru projekta „Uspesne price“.

Komercijalna banka, u okviru projekta „Uspesne price“, na 82. medjunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, predstavila je i nagradila sest najuspesnijih poljoprivrednika, koji su uz pomoc Kombank agrar kredita ostvarili najkvalitetnija ulaganja u poljoprivredu.

Sa ciljem da pobednici steknu nova znanja, ali i da se blize upoznaju sa svetskim novitetima u poljoprivrednom sektoru, Komercijalna banka je omogucila nagradno putovanje na vodeci svetski sajam poljoprivredne mehanizacije i opreme u Hanoveru.

Najuspesnijim poljoprivrednicima nagrade je urucila jedna od najuspesnijih srpskih sportiskinja – reprezentativka i rekorderka Srbije u skoku u dalj Ivana Spanovic.

Kriterijumi za odabir najuspesnijih poljoprivrednika bili su: ocena investicije finansiranja putem kredita Komercijalne banke u poslednjih 12 meseci, kao i saradnja sa Bankom i ocena razvoja gazdinstva. Svako gazdinstvo posmatrano je pojedinacno u odnosu na okruzenje u kojem posluje

Komercijalna banka je zapocela kreditiranje poljoprivrednih proizvodjaca pod povoljnijim uslovima 2008. godine, a povodom 82. Medjunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, pripremila je posebne uslove i nize kamatne stope za Kombank agrar dugorocne kredite namenjene investicijama.

Za kupovinu novog traktora ili kombajna, iz kreditne linije sa EBRD, poljoprivrednici su u mogucnosti da dobiju povracaj dela ulozenih sredstava na ime energetske efikasnosti. Rok otplate je do 5 godina, sa mogucnoscu grejs perioda od 12 meseci. Ucesce nije obavezno, a mehanizacija koja se kupuje moze da bude predmet obezbedjenja kredita.

U ponudi je i kredit sa fiksnom kamatnom stopom, za kupovinu poljoprivredne mehanizacije i opreme, zemljista, objekata ili stocnog fonda, sa mogucnoscu finansiranja repromaterijala do 10% iznosa kredita. Rok otplate je do 7 godina, uz grejs period do 24 meseca.

Komercijalna banka je potpisala ugovor sa ministarstvima poljoprivrede i finansija za subvencionisane kredite, koje je moguce iskoristiti za kupovinu repromaterijala za setvu,  mehanizacije, opreme i stoke. U pitanju su dinarski krediti sa fiksnom kamatnom stopom i rokom otplate do 3 godine.

Posebne pogodnosti za nabavku mehanizacije i opreme dogovorene su u saradnji sa poslovnim partnerima Banke, koji ce, takodje, biti prisutni na Sajmu poljoprivrede.

Prijem zahteva za sve vrste kredita obavlja se u celoj mrezi od 215 ekspozitura Komercijalne banke u zemlji.

Zainteresovani gradjani vise informacija mogu da dobiju na standu Komercijalne banke na Sajmu u Novom Sadu, kao i pozivom  Kontakt centra, na broj 0700-800-900, ili putem maila kontakt.centar@kombank.com.

O Bojana Djurovic

GiO urednica, mail: bojana.djurovic@gradskimagazin.rs

Proveri takođe

, Elegantan dom uz komode u kašmir dekoru, Gradski Magazin

Elegantan dom uz komode u kašmir dekoru

Ukoliko želite istaknuti detalj u vašem enterijeru, razmislite o komodi. Pored izraženog stila, komoda je …

, Uskoro će biti još više plastičnih flaša s privezanim čepovima, Gradski Magazin

Uskoro će biti još više plastičnih flaša s privezanim čepovima

Neki su nezadovoljni zbog toga što je sve više plastičnih flaša s čepovima koji su …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin